IGRALKA

Poljubi, skrivnost srečnega zakona

Objavljeno 08. december 2015 15.14 | Posodobljeno 08. december 2015 15.15 | Piše: E. B.
Ključne besede: julia roberts

Julia Roberts, ki se posveča predvsem družini, je posnela kriminalko.

Ali čedno dekle Julia Roberts pričakuje četrtega otroka?

Vsak, ki je izkusil srečo dolgega in srečnega zakona, lahko postreže s svojim receptom za uspeh, nedavno pa je skrivno začimbo razodela oskarjevka Julia Roberts, ki je s snemalcem Dannyjem Modrom poročena že 13 let.

»Mislim, da so ključna sestavina poljubi,« pojasnjuje simpatična Julia in poudarja, da to pravilo seveda velja za vsak zakon – hollywoodarji niso nič posebnega, kot je namignil njen sogovornik Mario Lopez. Z Lylom Lovettom, s katerim je bila kratek čas poročena v devetdesetih, očitno ni dovolj pogosto izmenjevala nežnosti, tako tudi Danny, ki je prav tako pred Julio izkusil že zakon in ločitev. Par, ki se je poročil 2002., ima 11-letna dvojčka, Hazel in Phinnaeusa, ter sinčka Henryja, ki je star osem let, družina pa je za Robertsovo vsekakor na prvem mestu, kar zvezdnica zadnja leta nedvomno potrjuje z dokaj skromno kariero. Sprejema le ponudbe, ki ustrezajo njenemu umirjenemu slogu in ki ne ogrožajo vsakdanjega ritma njenih najljubših. Očitno so ji bili pripravljeni ustreči tudi ustvarjalci kriminalke Secret in Their Eyes, v kateri upodablja preiskovalko – ki mora raziskati umor lastne hčerke. Strogo ločevanje zasebnega življenja od profesionalnega je tokrat od nje zahtevalo veliko truda, priznava Julija, ki je nazadnje sklenila: »Ne splača si polniti glave s tako strahotnimi mislimi. Pri filmu je sodeloval tudi Danny, pomagalo mi je, da sva v tem projektu drug ob drugem. O vsem, kar se nama je dogajalo čez dan, sva se pogovorila na poti iz službe, doma pa sva preklopila na družino.«

Še pristavimo, Secret in Their Eyes je prvi Julijin film po letu 2013, ko je bila ob veliki Meryl Streep (že četrtič) nominirana za oskarja za vlogo v družinski drami Avgust v okrožju Osage.

Deli s prijatelji