HISTERIČNI JOK

Po snubitvi s plastičnim prstanom še diamant

Objavljeno 02. december 2017 10.19 | Posodobljeno 02. december 2017 10.21 | Piše: T. P.

Kaley Cuoco na svoj 32. rojstni dan v tretje zaročena. Prepričana je, da je Karl Cook moški njenega življenja.

Z milijonom na epizodo serije Veliki pokovci in svojim imenom na seznamu najboljše plačanih in tudi najlepših televizijskih igralk ima Kaley Couco vse, kar bi si dekle lahko želelo. Tako se je Karl Cook na zadnji novembrski dan skoraj znašel v zagati, kaj svojemu dekletu podariti za 32. rojstni dan. Ko ji je med skupnim nakupovanjem v šali podaril plastičen zaročni prstan, na njegovo smolo slavljenka dneva šale ni razumela. Ostala je resnega obraza, brez nasmeha, kar se ni izboljšalo niti še isti večer, ko ji je na roko nataknil čisto pravi diamant. Namesto da bi ji obraz razsvetlil blažen nasmeh sreče, je Kaley planila v že skoraj histerični jok.

Nora sta drug na drugega in že nesramno srečna. Njuna ljubezen je tista, ki obstane.

Že skoraj dve leti jo na Karla veže ljubezen, ta pa je skoraj ves ta čas zbiral pogum, da ji pokaže globino svojih čustev in pade na koleno. Ko je vendar našel korajžo, mu ljubljena ni skočila v objem, začela je neutolažljivo jokati. In jokala je še večino noči na prvi decembrski dan, čeprav je njen izbranec hitro dognal, da pretaka le solze čiste sreče, združene s presenečenjem nad nepričakovano snubitvijo. »Še kar jokam. Vsaka sekunda tega večera je bila popolna. Ljubim te za vedno!« je čivknila Kaley le malce po tem, ko se je dovolj zbrala, da je dragemu dahnila težko pričakovani da. »To je najlepši dan mojega življenja,« se je nato odzval svežepečeni zaročenec.

Karlova snubitev je bila menda popolno presenečenje, tudi za Kaley, ki v tem ni novinka. Prvič se ji je na roki zableščal zaročni prstan pred šestimi leti, a sta z Joshem Resnikom nekaj mesecev pozneje namesto pred oltar zakorakala po ločenih poteh. Srečo je vnovič poskušala leta 2013 z Ryanom Sweetingom, s katerim sta se sprehodila v ritmu poročne koračnice, a je njuni ljubezni že po 21 mesecih odklenkalo. Nato je v iztekanju leta 2015, ko je bila uradno še vedno vezana na Ryana, spoznala jahača Karla, v katerem je našla moškega svojih sanj. »Nikoli nisem spoznala bolj prijaznega, srčnega in nežnega moškega. Prek glave sem zaljubljena vanj,« je priznala lepotica in tudi njeni prijatelji so že dolgo prepričani, da je to vsekakor najlepše in najbolj zdravo razmerje igralkinega življenja. »Drugače je kot pri njenem propadlem zakonu in drugih razmerjih. Ogromno skupnega imata, med njima vse klika. Nora sta drug na drugega in že nesramno srečna. Njuna ljubezen je tista, ki obstane,« so dejali že pred časom. In očitno videli v prihodnost.

Deli s prijatelji