LJUBEZEN

Po razhodu s pevcem takoj v objem fotografa

Objavljeno 04. julij 2014 19.01 | Posodobljeno 04. julij 2014 19.03 | Piše: K. C.

Lana Del Rey očitno ne žaluje za triletno zvezo z Barriejem Jamesom O‘Neillom.

Videti je, da si je pevka Lana Del Rey precej hitro opomogla po neuspešni zvezi z Barriejem Jamesom O'Neillom, s katerim se je razšla pred samo enim tednom. Propadle zveze ni dolgo objokovala, ampak se je kmalu podala v lov za novim ljubimcem. Paparaci so jo opazili v Italiji, ko se je objemala s tamkajšnjim fotografom Francescom Carrozzinijem, ta je delal tudi za modni reviji Vogue in Vanity Fair in fotografiral mnogo zvezdnikov, med njimi Beyonce Knowles. Domnevno novi par se je tudi poljubljal. Skupaj sta bila videti srečna in sproščena, medtem ko sta se predajala sončnim žarkom in sladolednim užitkom v italijanski ribiški vasi Portofino blizu Genove. Lepotica je nosila zelo kratke modre hlače in belo ohlapno bluzo, on pa je bil oblečen v belo majico in kratke hlače, na katerih so bile narisane rože.

Morda pa je bila za težave v razmerju kriva prav ona, saj je časopis New York Daily News poročal, da se je s fotografom sestajala že v začetku junija. Četrtega junija naj bi na zmenku z njim uživala v hotelu Chateau Marmont v Los Angelesu, 18. junija pa v New Yorku. »Prišla ga je pogledat v New York. Še celo njen nekdanji ve, da sta par,« so zapisali.

Prejšnji teden je melanholična pop zvezdnica sporočila, da se je razšla z nekdanjim članom rockerske skupine Kassidy Barriejem Jamesom O’Neillom, ki zdaj nastopa pod umetniškim imenom Nightmare Boy. Ko se je na njenem prstu zasvetil prstan, se je govorilo že o zaroki, vendar je njuno razmerje kmalu nato začelo postajati vedno bolj zapleteno, temno in težko, kot ga je opisala pevka sama. Takrat je Barrie tudi zapustil skupino Kassidy. O razhodu z glasbenikom je prvič spregovorila v intervjuju v Nemčiji, nato pa dodala, da je njen nekdanji fant »čudovit človek, vendar ima trenutno težave, s katerimi se mora spopasti. Podrobnosti o tem nočem razlagati. Najino razmerje je bilo težko, v njem se nisem več počutila svobodna.« Pred dvema tednoma pa je njegov značaj opisala kot temen.

Deli s prijatelji