ŠLA SVOJO POT

Po obletnici se je končala vroča romanca

Objavljeno 04. december 2017 11.03 | Posodobljeno 04. december 2017 11.03 | Piše: A. P.

Ne Rosario ne Eric ne govorita o razlogih za konec. Ljubezen igralke in komika je gorela močno, a kratko.

Več kot sta bila 38-letna Rosario Dawson in 34-letni Eric Andre videti kot najbolj zaljubljeni osebi na svetu. Karizmatična in nadarjena igralka je v tem času prav žarela, kjer koli se je pojavila s svojim izbrancem. Včasih sta bila celo nekoliko zoprna s svojim nenehnim kljunčkanjem in izkazovanjem naklonjenosti. No, pred časom so se pojavile prve govorice, da se je med golobčkoma začelo ohlajati. Nedavno so govorice postale resničnost, ko je vir blizu paru izjavil: »Njuna ljubezen se je iztekla. On ni nikoli imel namere, da bi to bilo nekaj resnega.

Rosario je poiskala zdravniško pomoč zaradi počene ciste na jajčnikih in notranjih krvavitev.

Rosario in Eric sta šla vsak svojo pot. Še vedno sta prijatelja in drug drugemu želita le vse najboljše. Je pa seveda res, da sta imela v zadnjem letu kot parček veliko srečnih trenutkov.« Medtem so novinarji že poskušali dobiti izjavo od Rosario, a se je umaknila iz javnosti.

Božični prazniki niti približno niso najprimernejše obdobje za razhod. Poleg tega se je njuna romanca končala kmalu po praznovanju obletnice njenega zdravljenja v bolnišnici. Spomnimo, Rosario je poiskala zdravniško pomoč zaradi počene ciste na jajčnikih in notranjih krvavitev. Takrat se je Eric izkazal za neprecenljivo oporo. »Potrebovala sem urgentno operacijo, takrat je bilo prvič, da sem mu rekla, da ga ljubim. Pa ni bilo zadnjič,« je zapisala Rosario na spletu ter priložila fotografijo, kako leži v bolniški postelji s cevkami v telesu. »Eric je skrbel zame, ko sem bila v plenicah za odraslega. To je ljubezen,« je pristavila igralka, ki se bo v kratkem pojavila v filmu Kristal. Komik Eric pa trenutno nastopa v seriji The Eric Andre Show. 
 
 


 

Deli s prijatelji