ZALJUBLJENA

Po letu dni zveze razposlala selfi

Objavljeno 11. november 2015 08.26 | Posodobljeno 11. november 2015 08.26 | Piše: T. P.

Ločena Chris Martin in Gwyneth Paltrow javno obrnila nov list.

Ljubezen med Chrisom Martinom in Gwyneth Paltrow je umrla pred skoraj 20 meseci, ko sta na malce newageevski način z »zavestnim razparčkanjem« končala 10-letni zakon. V to očitno nista skočila na vrat na nos, ampak sta temeljito premislila, o čemer priča tudi dejstvo, da si odtujena zakonca nista skočila v lase in sta dokaj hitro nadaljevala vsak svoje življenje. Vsak z novim partnerjem. Že avgusta lani naj bi začela svetlolaska ljubimkati z Bradom Falchukom, a to sta objavila šele zdaj. Martinu se je srce sprva zagrelo za prikupno Jennifer Lawrence, zdaj pa jo je nadomestila njena stanovska kolegica Annabelle Wallis.

Čeprav ločitev kljub vsemu nikdar ni prav lahka, je očitno preteklo že dovolj vode, da lahko svetu srečno in zadovoljno razkrijeta, da jima srce vnovič hitreje bije. »Gwyneth svoje zasebnosti nikoli ni hotela deliti s svetom, a z Bradom sta zdaj sklenila, da se jima ni več treba skrivati. Ker bo on kmalu tudi uradno ločen,« je povedal vir. Med oskarjevko in producentom serije Glee je zaprasketalo že lani poleti, a sta skrivala, saj sta bila oba sredi ločitvenega postopka. Ko pa sta zdaj opogumljeno stopila pred javnost – v povsem novodobnem slogu, s selfijem –, je novo ljubezen naznanil še Martin, ki je ljubko Anabelle, s katero naj bi se začela spogledovati pred skoraj dvema mesecema, odpeljal na romantični konec tedna v Pariz.

Odkar se je razšel z materjo svojih otrok, so ga povezovali z Jennifer Lawrence in Kate Hudson, nedavno so mu mediji pripisali kratko romanco s Kylie Minogue. A vendar mu je šele Anabelle spodnesla tla pod nogami. 
»Ne pogleda ne rok nista mogla odtrgati drug z drugega,« so dejali očividci skoraj filmske romance v Parizu. Zaljubljena golobčka sta si nesramežljivo delila objeme in poljube ter celo, skoraj kot v poklon filmu Ples v dežju, zaplesala po pariških ulicah. Jasen znak, da je tudi Martin dokončno obrnil nov list, četudi nekateri pravijo, da kljub očaranosti nad igralko ni pripravljen na resno razmerje.

Deli s prijatelji