SPET BO SIJALA

Pippa bo s poroke odgnala vse lepotice

Objavljeno 17. april 2017 00.22 | Posodobljeno 17. april 2017 00.27 | Piše: K. P.

Pred skokom v zakon se je zbala, da bi ji pozornost ukradla Vogue Williams. Na svoj veliki dan ne bo dovolila, da jo zasenči.

Pred šestimi leti, ko je na poroki stala ob svoji sestri, se Pippa Middleton ni preveč vznemirjala, da bo med smetano vseh smetan v Westminstrski opatiji sijala bolj kot Kate, ki je obljubljala večno zvestobo princu iz najslavnejše kraljeve družine na svetu. Tedaj 27-letna Katina mlajša sestra je v beli obleki tako zasijala, da so tabloidi še mesece pisali o silhueti njene zadnjice, ki se je oblikovala med hojo proti oltarju. Postala je celo tako popularna, da je dobila svojo stran na facebooku – Združenje za cenjenje zadnjice Pippe Midletton ima še danes približno 200.000 prijateljev.

Tako bučnega odziva, tudi če bi se trudila, zagotovo ni mogla načrtovati, ji je pa izkušnja prišla še kako prav in bo lahko zdaj, na svoji poroki, poskrbela, da bo glavna zvezda edinole ona – Pippa, in nihče drug kot Pippa. S seznama povabljenih je pred tedni že črtala izbranko princa Harryja – in si v ta namen omislila celo posebno pravilo, da smejo na dogodek le samski, zaročeni ali poročeni pari, ter z njim dvignila nemalo prahu. Po uspešni odstranitvi simpatične igralke Meghan Markle je zdaj na svojem seznamu povabljencev naletela na novo neželeno lepotico. Zbala se je, da bi ji pozornost lahko ukradla Vogue Williams, srčna izbranka njenega bodočega svaka Spencerja Matthewsa. In tudi tokrat Pippa igra na karto zapečatene ljubezni. Ker sta se 32-letna manekenka, igralka in zvezdnica resničnostnih šovov in Matthews spoznala šele januarja, svojo romanco pa uradno razglasila komaj prejšnji mesec, nevesta meni, da je njuna ljubezen še preveč sveža. Po le nekajmesečni zvezi ne bi bilo primerno, da se pojavita skupaj na tako pomembnem dogodku, kot je moja poroka, je prepričana. Viri v njeni bližini pa so prepričani: »Jasno kot beli dan je, da Pippa na svoj veliki dan ne bo dovolila, da jo zasenči katera izmed televizijskih zvezdnic.« In čeprav mnogi dvigajo obrv ob njenih vedno novih željah, ji nihče nič ne more – njena poroka, njena pravila. Maja se bo moral njen bodoči svak veselega dogodka očitno udeležiti sam. A to bi se zgodilo v vsakem primeru, saj Vogue na poroko niti ni nameravala priti, irska lepotica je na datum, ko bo Pippa stopila pred oltar cerkve v Berkshiru, že mesece vnaprej načrtovala delovne obveznosti.

Dekliščina na smučišču

Ne glede na to, kako se Pippa trudi, da bi bila glavna zvezda svoje premiere, pa si z vedno novimi prepovedmi ne koristi preveč. Mediji zdaj namesto o veselem dogodku pišejo le o »snobovski Middletonovi« in »prepovedih za lepotice z malih zaslonov«. Tako je v ozadju ostala tudi Pippina skrivna dekliščina. Dekleta z vojvodinjo Cambriško na čelu naj bi se februarja zabavala na smučišču v francoskem Meribelu. »Skromna« zabava v prestižnem smučarskem središču naj bi potekala tedaj, ko se je princ William s prijatelji zabaval v Švici in dvignil kar nekaj prahu zaradi plesa z dvema neznankama. Isti konec tedna naj bi Kate z zasebnim letalom priletela na sestrino dekliščino na bele strmine. »Pippa obožuje smučanje, zato je bila dekliščina na smučišču njena prva izbira,« so povedali viri blizu neveste in še, da so dekleta med druženjem v prestižni hiški razvajali vsi, od osebja, ki je skrbelo, da so imele vsega v izobilju, do lastnikov koče, ki so Pippo in njene družice zasuli z dragocenimi darili. »Vsaka je dobila uro swatch, copate ugg, usnjeni rokovnik in parfume priznanih blagovnih znamk,« je povedala Pippina prijateljica. Celotno zabavo naj bi plačala nevestina mati in oče Carolle in Michael Middleton. Slednji pa je bil tudi prvi, ki je izvedel za poroko svoje mlajše hčerke. Po manj kot letu dobivanja s Pippo je namreč 40-letni milijonar, preden se je spustil na koleno in pred izbranko pomolil 32-karatni diamant, za njeno roko prosil očeta Michaela. Par, ki je zaročen od julija lani, bo večni da uradno izrekel 20. maja v cerkvi v Berkshiru. Svati, kolikor jih bo do takrat še ostalo na Pippinem poročnem seznamu, bodo neuradni del poroke nadaljevali na posestvu Middletonovih v bližnjem Buckleburyju. 

 

Deli s prijatelji