NIČ VEČ GOLOTE

Pamela se je slekla zadnja

Objavljeno 10. december 2015 14.08 | Posodobljeno 10. december 2015 14.09 | Piše: E. B.

Playboy samo še enkrat razgaljen, Andersonovo podprla tudi otroka.

Pamela Anderson je še vedno priljubljena.

CHICAGO – Le kako bi drugače zaokrožili legendarno Playboyevo zgodbo kakor z legendarno Pamelo Anderson: zvezdnica Obalne straže, ki se je za žgečkljivo revijo sicer slekla že 14-krat, bo tudi zadnja lepotica, ki bo odvrgla vsa oblačila za drzno naslovnico.

Zadnja številka z golimi dekleti bo januarsko-februarska, so razodeli v uredništvu, Pamelo pa je k sodelovanju seveda povabil sam ustanovitelj imperija Playboy Hugh Hefner. Seveda, seksi igralka bi hipoma privolila, a si je vzela čas za razmislek zavoljo najstniških sinov, 19-letnega Brandona in 17-letnega Dylana. »Leta in leta so se vrstniki norčevali iz njiju, nemalokrat sta se tudi stepla, da bi ubranila mojo čast, zato sem bila pripravljena ponudbo tudi zavrniti,« pojasnjuje 48-letnica. »Ampak Brandon me je potem opogumil, češ da sta z bratom zdaj vendarle starejša in se ne ozirata več na opazke. Tudi Dylan me je navdušeno podprl.« In potem je preprosto odvrgla vsa oblačila in se še zadnjič nastavila pred Playboyev objektiv, ki ga je tokrat držala v roki Ellen von Unwerth. Seveda, nastopila je mnogo pogumneje kakor prvič, ko je pred snemanjem večkrat bruhala, dokler se ni dokončno sprostila. »Ko sem se videla golo, sem bila tako navdušena, da se mi sploh ni več mudilo obleči. Spoznala sem, da sploh ni pomembno, kaj drugi pravijo o tvoji goli podobi, pomembno je, da si všeč samemu sebi,« se spominja Pamela.

Spomnimo, iz uredništva Playboya so oktobra šokirali z novico, da na svojih straneh ne bodo več objavljali golote, ki dandanes preplavlja splet in je mnogo preveč dostopna, razvrednotena, so ocenili. Vsebina njihove revije bo odslej mnogo diskretnejša, a bo vseeno ohranila kanček drznosti, obljubljajo. Še spomnimo, prva številka Playboya je izšla 1953., z naslovnice je seveda zapeljevala legendarna Marilyn Monroe

Deli s prijatelji