NARAŠČAJ

Otroka takoj na twitter

Objavljeno 10. december 2015 17.08 | Posodobljeno 10. december 2015 17.09 | Piše: E. B.

Mamica je postala še ena članica slovite politične rodbine, Lauren Bush Lauren. S sinom modnega velikana Ralpha Laurena, Davidom, sta povila Jamesa.

James se je rodil konec tedna. Foto: twitter

Komaj 24 ur po rojstvu prvega otroka je Lauren Bush Lauren objavila fotografijo sinčka. Fotomodel in modna oblikovalka in David Lauren, sin slovitega Ralpha Laurena, sta konec tedna postala mamica in očka, prek twitterja pa jima je čestitalo že več kot 60.000 sledilcev.

Med njimi seveda tudi številni iz političnega klana Bushevih, 31-letna Lauren, ki je hči poslovneža Neila Busha, nečakinja nekdanjega predsednika ZDA Georgea W. Busha, nečakinja nekdanjega guvernerja Floride, ki se trenutno poteguje za republikansko predsedniško kandidaturo, Jeba Busha in pa vnukinja še enega nekdanjega predsednika Georgea H. W. Busha: vsi so iskreno zadovoljni, da se je pisani rodbini pridružil še mali James, ki mu družbe v družinskem krogu ne bo manjkalo. Laurenina sestrična Jenna Bush Hager je namreč nedavno rodila drugo hčer, Poppy, ki se je tako pridružila triletni Mili, Davidova sestra Dylan pa je aprila povila dvojčka, dečka Cooperja in deklico Kingsley.

David in Lauren, ponaša se z diplomo iz antropologije z elitnega Princetona, sta se poročila pred štirimi leti, dom pa sta si ustvarila v razkošnem West Villageu na Manhattnu: za 25 milijonov evrov sta kupila vilo iz leta 1830, v kateri je nekoč živela znamenita fotografinja Annie Leibovitz

Deli s prijatelji