PACKA

Osbournova živela med pasjim lulanjem in drekci

Objavljeno 04. avgust 2014 13.05 | Posodobljeno 04. avgust 2014 13.06 | Piše: T. P.

Kelly Osbourne je umazana pujsa, ki ne čisti za seboj in svojimi kosmatinčki.

Rakavi materi je dajala injekcije.

Videz pogosto vara. Medtem ko Kelly Osbourne v oddaji Modna policija brez dlake na jeziku ocenjuje slog zvezdnikov na rdeči preprogi, pač v skladu s svojim statusom samooklicane modne strokovnjakinje, in vselej poskrbi za brezhiben zunanji videz, se za zloščeno podobo skriva vrhunska packa, ki ob pogledu na iztrebke in urin svojih štirinožnih prijateljev niti trene ne. Raje kot da bi umazanijo počistila, živi obdana s smradom pasjih fekalij. Teh ni počistila niti, ko se je odselila iz najemniškega stanovanja, zaradi česar zdaj njena nekdanja stanodajalka Arshia Refona od sodišča zahteva, da ji zvezdniška umazanka izplača 50 tisočakov odškodnine, kolikor jih je namenila za čiščenje in popravilo nastale škode.

Čistiti iztrebke ji je pod častjo

Nikakršna skrivnost ni, da slavna hči še slavnejšega pevca težkometalne skupine Black Sabbath Ozzyja Osbourna do štirinožnih kosmatinčkov goji posebno naklonjenost. Ne nazadnje je ponosna lastnica dveh pomerancev Sida in Storyja ter buldoga Willyja. Kot tudi ni skrivnost, da je zvezdniški princeski očitno pod častjo, da bi za svojimi psički počistila iztrebke, čemur je bil v resničnostni oddaji o klanu Osbournovih priča ves svet, ko je za psi svoje hčerke in žene Sharon kupčke pobiral kar divji rocker. A le dokler je Kelly živela pod njegovo streho.

Ko se je mladenka odselila, so gospodinjske tegobe čiščenja in pranja pač padle na njena ramena, a ji ni šlo najbolje od rok. Ko se je minulo pomlad odselila iz razkošnega stanovanja, ki ga je imela v najemu, je za seboj pustila luknje v zidu, zaradi nepočiščenih pasjih iztrebkov in lužic, ki so še vedno zasmrajevali okolico, uničen parket, škoda ob njeni malomarnosti pa se je dotaknila tudi stanovanj pod njenim. Ker je pač pozabila zapreti pipo, zaradi česar je voda, ki je poplavljala iz kadi, načela tudi domovanja spodnjih sosedov.

Za 70 
tisočakov škode

Aprila je spakirala kovčke, se odselila in čakala na nakazilo 19 tisočakov, kolikor jih je ob vselitvi položila za varščino. A je od Refonove prejela zgolj elektronsko pošto, da so ves polog požrli popravila in čiščenje, Osbournova pa je nemudoma zavzela napadalno držo. Trdi, da ni ničesar storila narobe in da je moč zgolj stanodajalki očitati malomarnost, ker ob izselitvi ni preverila, v kakšnem stanju je njena lastnina, zato je po sodni poti zahtevala izplačilo varščine. Zapletli sta se v igro pošiljanja žogice z ene strani na drugo. Ti mi ne vrneš denarja, jaz te tožim. Ti me tožiš, torej te tožim nazaj, ji je namreč s tožbo na tožbo odvrnila stanodajalka. Ta ob že zapravljenih 19 tisočakih zdaj zahteva še dodatnih 50. Ker naj bi imela s slavno, a nemarno najemnico za 70 tisočakov stroškov.

Deli s prijatelji