FLIRTANJE

Omedlela na zmenku

Objavljeno 16. november 2015 11.23 | Posodobljeno 16. november 2015 11.24 | Piše: T. P.
Ključne besede: Elizabeth Hurley

Elizabeth Hurley ne flirta le z moškimi, temveč tudi živalmi in predmet.

Liz je srečno zaljubljena

Za njo se vsekakor obračajo. Tako pred desetletji kot tudi zdaj, čeprav se je letos srečala z abrahamom. Lepota Elizabeth Hurley ne more biti neopažena, a čeprav bi ji večina moških jedla iz roke, britanski lepotici spogledovanje vendar ne gre tako dobro od rok, kot bi morda pričakovali. Nasprotno, ko je se je odločila izkoristiti svoje tehnike zapeljevanja in v mreže ujeti moškega, ki je pritegnil njen pogled, je namesto na zmenku pristala v bolnišnici. »Zaradi zapeljevanja sem že vsaj šestkrat pristala na urgenci!« prizna.

Ljubezen boli. V igralkinem primeru tudi dobesedno, saj si je v iskanju ljubezni že zlomila gleženj ter padla v nezavest. »Ko mi je kdo všeč in se spogledujem, lahko pokažem preveč ali postanem tako nerodna, da se celo poškodujem,« pravi Hurleyjeva, ki kljub nizu neuspehov obožuje spogledovanje. Tako zelo, da naj bi spogledljive poglede izpod trepalnic in pomenljive nasmeške poklanjala skoraj vsakomur. In vsemu. 
»Obožujem flirt. Spogledujem se z moškimi, ženskami, celo živalmi in neživimi predmeti.« Vseeno ji niti obilica vaje ne zagotavlja, da bi v tem postala mojstrica in ne bi pristajala na zadnjici ali s pretresom možganov.

Dekle zardelih lic, ki po polju, denimo pšenice, teče proti dragemu, ob čemer ji veter mrši lase. Približno tako romantično podobo si je zvezdnica izrisala v mislih, ko je moškega, ob katerem ji je srce malce zaigralo, povabila na kmetijo. Se pognala v tek, v prepričanju, da je videti super. Potem je šlo nekaj pošteno narobe. Noga se ji je zataknila v luknjo, da je zgrmela po tleh, si obtolkla obraz in si zlomila gleženj. »Ni me mogel nositi, zato me je kot vrečo vrgel čez ramo,« se spominja ljubezenske nezgode. Verjetno ne bi znala povedati, kaj je bilo hujše. Zlomljen gleženj ali nič kaj eleganten padec. Morda pa podobna romantična katastrofa, ko je postavnega moškega hotela navdušiti s svojo gibčnostjo in koordinacijo, se v skoku pognala v visečo mrežo, a jo žal zgrešila, pristala na drugi strani na trdih tleh. Nezavestna in s pretresom možganov. 

Deli s prijatelji