DRAGO

Ohcet Sofie Vergara bo stala štiri milijone

Objavljeno 27. november 2015 19.53 | Posodobljeno 21. november 2015 11.49 | Piše: T. P.
Ključne besede: Sofia Vergara

Med povabljenci tudi Arnold Schwarzenegger in Jennifer Lopez.

S svojimi oblinami je Sofia Vergara prava paša za oči

»Ljubezen je sladka. Naj se praznovanje začne!« S temi besedami, ki zlato pobliskavajo s finega belega papirja, je Sofia Vergara na svoj veliki dan povabila okoli 400 najtesnejših prijateljev in družinskih članov, v krogu katerih si želi pod toplim floridskim soncem, ki že pada v rdečkasto ožarjeno morje, stopiti na skupno življenjsko pot s srčnim izbrancem Joejem Manganiello. Prve korake pa bosta naredila prihajajoči konec tedna, 22. novembra, čeprav se bodo zabave v čast izmenjavi poročnih zaobljub začele že danes. Pač v slogu vročekrvne zvezdnice, po kateri se pretaka latinska kri. »To je latino slog. Zabava na zabavo! Popolnost ni tako pomembna kot obilica veselja, vodila pa so dobra glasba, izvrstna hrana in odličen alkohol,« je dejala lepotica, ki se bo iz vznemirjene neveste kmalu prelevila v ženo.

Kot nevesta je bila živa nočna mora

Vse je že pripravljeno, čeprav pot do tega morda ni bila najlažja. Vsaj če je verjeti igralkinim besedam, ki naj bi se v luči priprav na poročno slavje spremenila v pošast. »Podrobnosti so zame izjemno pomembne, zato sem bila verjetno za marsikoga, vpletenega v načrtovanje, živa nočna mora,« priznava Sofia, ki pa ji je zaročenec, morda delno zaradi lastnega duševnega miru, pri vsem pustil povsem proste roke. Medtem ko je načrtovalka porok slavnih Mindy Weiss, ki si jo je izbrala za svojo desno roko, verjetno že vsega vajenega, saj je ne nazadnje pomagala v zakonski jarem skočiti tudi Nicole Richie in Ellen DeGeneres.

Brez visokotehnološke štampiljke ni vstopa!

Čarovnija se bo odvijala v luksuznem floridskem obalnem letovišču, začenši z današnjim manjšim sprejemom na peščeni plaži, seveda ob sončnem zahodu. Že naslednji dan ji bo sledila prva večja zabava, čeprav je sobotni sprejem tisti, ki se ga nevesta – poleg, seveda, izmenjave zaobljub – najbolj veseli. »Sladko v vseh oblikah obožujem!« namreč pravi Vergarova, ki se nikakor ne more upreti sladkim pregrehicam, ki bodo rdeča nit sobotnega veseljačenja. Koktajli in izbrani deserti, s katerimi si bo mirila napete živčke na predvečer poroke. Kajti že naslednji dan, ob šestih zvečer, bo zadonela poročna koračnica, v ritmu katere se bo v obleki, ki je z mislijo na lepotico zrasla v domišljiji oblikovalca Zuhaira Murada, sprehodila do svojega moškega. A nikakor ne sama, temveč jo bo teh nekaj pomembnih metrov spremljal sin Manolo, ki jo bo oddal v zakon.

Priznava, da skoraj pooseblja stereotip latino žensk. Bujna, barvita, glasna in strastna. Zato intimne ceremonije nihče ni niti pričakoval. »Slavje bo velikansko. Že moja družina je ogromna, ko pa pridam še moje in Joejeve prijatelje, postaja seznam povabljeni le daljši in daljši.« Med temi so Arnold Schwarzenegger, ki je med njima igral skoraj poročnega posrednika, Jennifer Lopez ter celotna igralska zasedba humoristične serije Moderna družina, iz Kolumbije pa bo priletelo tudi 20 njenih najbližjih sorodnikov. Toda čeprav se bo tam v prihodnjih dneh trlo ljudi, paparacem in radovednežem vendar ni olajšala naloge. Za varnost in zasebnost bo namreč skrbelo več kot 80 mišičnjakov. Vsak svat bo ob prihodu »ožigosan« s posebno štampiljko, ki bo ob vsakem skeniranju na računalnikih razkrila identiteto gosta, vključno s fotografijo, povrhu pa bodo povabljenci razdeljeni v skupine, vsaka bo imela posebno ime, ki ga bo poznal le član poročne skupinice.

Za 4  dni
 slavja 4 milijoni

Želela si je le najboljše in najlepše, zato zajetna cena večdnevne poroke morda niti ne preseneča. Pol milijona naj bi namreč odštela le za hrano, okrogel milijon za cvetje in drugo okrasje, 200 tisočakov pa za najem 175 hotelskih sob. Skupen znesek – astronomski štirje milijoni! A ne nazadnje je za okraševanje najela opremljevalca iz pariškega hotela Ritz, pred sprehodom do oltarja pa se je bo lotila kar mala vojska desetih umetnikov ličenja in frizerjev. Zanemariti ne gre niti honorarjev, ki jih je namenila Marcu Anthonyju, Glorii Estefan in Thalii, ki bodo popestrili zaključno zabavo v nedeljo zvečer in ki naj bi se vlekla do zgodnjega ponedeljkovega jutra v kar štirih različnih dvoranah. Toda čeprav sta zaljubljenca pošteno razprla denarnico, si zase želita le, da bi svojo ljubezen praznovala z najbližjimi. Zato nikjer ne bo na spregled mize za darila, saj naj bi povabljeni namesto poročnih darov izpisali čeke dobrodelnim organizacijam, med njimi otroški bolnišnici St. Jude, ki v prvi vrsti pomaga otrokom, ki se borijo z rakom.

Deli s prijatelji