NEVSILJIVA OPRAVA

Očarljiva Rachel se je vrnila v domovino

Objavljeno 04. december 2017 12.04 | Posodobljeno 04. december 2017 12.06 | Piše: A. P.

Trenutno promovira komedijo z Jasonom Batemanom. Igralka se je pridružila skupini 300 žensk, ki obtožujejo režiserja.

Prikupna igralka​ Rachel McAdams se je minuli konec tedna vrnila v rojstno Kanado. Paparaci so jo pričakali na letališču Pearson v Torontu, kjer je bilo 39-letnico težko prepoznati zaradi njene nevsiljive oprave. Počakala je na prihod asistenta, ki ji je pomagal najti prevoz do cilja. Videti je bila dobre volje in sproščena, saj se ji je uspelo umakniti od vrtinca spolnih škandalov, ki pretresajo filmsko industrijo. Spomnimo, da se je nedavno pridružila skupini žensk, ki jih je spolno nadlegoval režiser James Toback.

Nekaj minut po njenem prihodu je začel govoriti o spolnosti.

Rachel je bila pripravljena na zimske razmere v domovini, kjer se je temperatura ob njenem prihodu že spustila pod ničlo, nosila je debelo in toplo jakno. Vrnitev domov je zanjo še slajša, saj nima do konca leta nobenih delovnih obveznosti. Vsaj nič garaškega. Lepotica, ki je 17. novembra praznovala rojstni dan, trenutno promovira komedijo z naslovom Game Night, v kateri ji delajo družbo Jason Bateman, Sharon Horgan in Lamorne Morris. Zgodba pripoveduje o skupini prijateljev, ki se ob rednem nočnem pohajkovanju znajdejo v neprijetnem položaju. Rachel bo doma lahko nabirala moči, saj bo skoraj zagotovo spet igrala vlogo Adler v tretjem filmu o Sherlocku Holmesu. Snemanje so morali prestaviti, saj je Robert Downey Jr. prezaposlen s snemanjem serije filmov o Maščevalcih.

Izobčenega režiserja Tobacka je od oktobra več kot 300 žensk obsodilo spolnega nadlegovanja in posilstva. Med zlorabljenimi ženskami sta se znašli tudi Rachel in Selma Blair. Obe je 72-letni režiser zvabil na svoj dom pod pretvezo, da bosta imeli avdicijo za vlogo v filmu Harvard Man – kasneje je vlogo dobila Sarah Michelle Gellar. Rachel je režiser rekel, da je nadarjena, in ji predlagal, da bi njeno vlogo skupaj še enkrat podrobneje proučila. Poklical jo je v svoj hotel, kamor ni želela iti, a se ji je zlagal, da mora odpotovati že naslednje jutro.

17. novembra je praznovala rojstni dan.

Nekaj minut po njenem prihodu je začel govoriti o spolnosti. »Preprosto ti moram povedati,« je začel Toback, »da sem danes neštetokrat masturbiral in mislil nate, odkar si odšla z avdicije.« Nato jo je vprašal, kako je pogumna in koliko je pripravljena tvegati, da bi postala igralka.


 



Deli s prijatelji