MOČNA IN SILOVITA

Obsedena z delom, v zakonu pa škriplje

Objavljeno 05. december 2017 11.47 | Posodobljeno 05. december 2017 11.48 | Piše: T. P.

Kljub želji po otrocih se Margot Robbie še ni pripravljena odpovedati karieri. Vse bolj frustrirani mož zahteva, naj izpreže in se posveti načrtovanju družine.

Decembra se bo odvrtelo eno leto, odkar je hollywoodska lepotička Margot Robbie obljubila srce pomočniku režiserja Tomu Ackerleyju, njuna ljubezen pa je še enako močna in silovita kot na poročni dan. Čeprav nekateri trdijo, verjetno predvsem dvomljivci, da ljubezen z zakonom začne veneti, je Margot prepričana, da se med njima ni spremenilo prav nič. »Vse je kot prej. Še vedno sva najboljša prijatelja in sostanovalca.« Čeprav se Tom menda z njo ne strinja v celoti, saj ima zaradi igralkinih z izgradnjo kariere polno zaposlenih rok včasih občutek, da je skoraj sam, odrinjen na stranski tir.

Le redko katero ime zabavne industrije je te dni tako vroče kot Margot Robbie. Ne le, da se je prebila v elito najbolj dobičkonosnih igralcev, letos se je znašla tudi na seznamu 30 najvplivnejših zvezdnikov pod 30. letom, kar je lepotica odločena izkoristiti. Tudi če bo morda malce trpela njena zasebnost. Tri filme, ki bodo luč sveta ugledali v prihodnjem letu, ima že v postprodukciji, četrti je ravno sredi snemanja, dogovarjala pa naj bi se tudi že za nove projekte. Ob tem, da je podjetna Avstralka zagnala še kolesje lastne produkcijske hiše in zaradi skupka vsega – tako priznava celo sama – le še stežka usklajuje zasebnost s kariero. »Vsak, ki ima svoje podjetje, ve, kako naporno in stresno je to in da ti odžre velik del časa. Da včasih že mislim, da vsega, kar sem si naložila, ne bom zmogla. Zaradi tega namreč ogromno zamujam – na počitnice skoraj ne grem, ni me na porokah in rojstnodnevnih praznovanjih prijateljev, domov, v Avstralijo, letos sploh še nisem šla, grozno pogrešam družino in najboljše prijatelje,« je spregovorila o odrekanjih, a hkrati pridala, da kljub vsem žrtvam v zasebnosti čuti velikansko zadoščenje, da ji vendar uspeva.

»Navdušena sem, kam sem prišla. Navdušena nad svojo kariero. Ničesar ne obžalujem, saj je bila vsaka izkušnja, tudi malce bolj grenka, hkrati izjemna in mi je pomagala graditi kariero in značaj.« Kar bi bilo verjetno vse v redu, ko je doma ne bi čakal mož, iz dneva v dan bolj frustriran, kdaj se bo njegova Margot vrnila k njemu in začela uresničevati njun skupni načrt za prihodnost. Izgradnjo družine, na kar je Robbiejeva v svoji deloholični mrzlici kar malce pozabila. »Vse, kar si želim, je vseskozi delati.«

Skoraj od njune zaroke sta glasno sanjarila o lastni veliki družini s kopico otrok. Sploh mična blondinka je vseskozi ponavljala, da si želi vsaj treh, če ne štirih kratkohlačnikov. A se je pred nekaj meseci začelo šepetati, da se v materinstvo še ne namerava zagnati tako hitro, saj bi to pomenilo začasno slovo od Hollywooda, zaradi česar naj bi intenzivno razmišljala o zamrznitvi jajčec. Kar pa verjetno ni naletelo na pretiran posluh pri Tomu, ki naj bi se znašel že skoraj na točki brez vrnitve. »Margot je pod velikanskim pritiskom, da svoje trenutno izjemno iskano ime unovči, kolikor se le da. Kar pa je zahtevalo precejšnjo ceno. Tom se pritožuje, da je sploh ne vidi več. Prišel je do točke, ko od nje zahteva, naj malce izpreže in se posveti njuni družini. Naj se že zaveže, da bosta poskrbela za naraščaj,« je povedal vir. A vendar Tom naj ne bi prišel dlje od pogovorov, saj zvezdnico vleče zdaj na eno, zdaj na drugo stran. »Razdvojena je med družino in otroki na eni strani ter med delom na drugi.« 

Deli s prijatelji