PONOSNI OČKA

Ob očetovem komadu Robbiejeva hči bruhala

Objavljeno 16. februar 2013 14.31 | Posodobljeno 16. februar 2013 14.33 | Piše: A. J.

Robbie Williams načrtuje snemanje albuma, ki naj bi bil poln hitov.

Čeprav ne bi mogli reči, da je njegova slava v zatonu, slavni pevec Robbie Williams že leta ni postregel z udarnim hitom, ki bi spodnesel tla pod nogami oboževalcem in oboževalkam po vsem svetu. A zdaj se bo, kot kaže, vse to spremenilo: zdi se, da se Robbie z novim albumom in turnejo Crown, na katero se bo podal letos poleti, pripravlja na vrnitev v velikem slogu. Nove pesmi, za katere si želi, da bi postale velike uspešnice, že nastajajo, žal pa je odziv prve poslušalke milo rečeno klavrn. Slednja ne le da ni pokazala nobenega posebnega navdušenja nad pesmijo, po koncu je celo – bruhala! Zvezdniku, ki je 13. februarja dopolnil 39 let, je v tolažbo lahko vsaj to, da je deklica stara komaj pet mesecev in ji najbrž še ni uspelo dodobra razviti glasbenega okusa.

Prvi poslušalki, dojenčici, je med izvajanjem nove pesmi postalo slabo

Prepevanje rosno mladi poslušalki ni nova bizarna Robbiejeva domislica v slogu lova na vesoljce, ki se mu je posvečal pred nekaj leti: malčica, ki ji je prepeval, je njegova hči Theodora Rose, ki se mu je rodila v zakonu s 33-letno Aydo Field. »To je prva pesem, ki sem jo posvetil Teddy. Prepeval sem ji jo včeraj, ko sva hodila po posestvu. Sprva se mi je zdelo, da ji je všeč, potem je pa bruhala,« je zvezdnik, nič kaj v zadregi, razkril novinarjem. Teddy je želodčne težave nakopala pesem Go Gentle, ki bo prva na očetovem novem albumu.

Da zvezdnik, ne glede na hčerino neodobravanje njegove glasbe, resnično načrtuje spektakularno vrnitev, kažejo tudi druga njegova dejanja. Potem ko se je nekdaj divji žurer – lani je javnost razburil z izjavo, da mu zaradi veliko zaužitega kokaina v najbolj razuzdanih časih ni uspelo posneti domačega pornografskega filma – poročil in postal očka, so se mu na postavi kmalu začele kazati sledi udobnega življenja. A še preden se mu je uspelo preleviti v Elvisa Presleyja v zadnjih letih, se je Robbie vzel v roke. Nedavno je na svojem blogu objavil, da se je odrekel nerafiniranemu sladkorju in mlečnim izdelkom ter, posledično, izgubil 10 kilogramov v petih tednih. Shujšani zvezdnik z vsemi topovi strelja tudi na področju glasbenega ustvarjanja, saj je k sodelovanju pri albumu povabil celo nekdanjega kolega, slavnega pisca pesmi Guya Chambersa, s katerim bosta znova ustvarjala skupaj po 10 letih. Ali mu bo uspelo, bo pokazal čas, le upa pa lahko, da pesmi pri preostalih poslušalcih ne bodo doživele odziva, kakršnega mu je pokazala hči.

Deli s prijatelji