SRAM JO BODI

Nečakinji ukradla psa

Objavljeno 10. december 2017 12.04 | Posodobljeno 10. december 2017 12.06 | Piše: T. P.

»Tako in tako sovražiš pse!« ji je zabrusila Kourtney in sestro lovila po kuhinji, dokler ni Kim priznala poraza in vrnila Honey.

»Želela sem le umirjenega psa,« je jadikovala Kim, zaradi laježa na robu živčnega zloma.

Pri štirih je njena North dovolj stara za psa, zato je ljubeča mama Kim Kardashian presenetila s špicem Sushi, hkrati pa, da se ne bi čutila prikrajšano, s špicem Honey razveselila nečakinjo Penelope. A kaj hitro je spoznala, da je obdržala napačnega psa, saj je s Sushi dobila lajajočo pošast, povsem drugačno od tihe in umirjene Honey. A čeprav se pretkana Kim ni dala in je pod pretvezo dolgega obiska pri sestri Kourtney, mami petletne Penelope, skrivaj zamenjala psa, sta ji nečakinja in sestra hitro prišli na sled. »Tako in tako sovražiš pse!« ji je zabrusila Kourtney in sestro lovila po kuhinji, dokler ni Kim priznala poraza in vrnila Honey. »Vse, kar sem hotela, da ne zblaznim, je miren pes,« je jadikovala starleta, ki ji je Sushi cefrala živce. Dokler se ni spomnila na slovitega šepetalca psom Cezarja Millana.

Pri pasjih težavah je pomagal že vrsti zvezdnikov, od Jade Pinkett Smith in Kelseyja Grammerja do zdaj že pokojnega Hugha Hefnerja. In tudi Kimin živahen psiček, ki je pač rad lajal, zanj ni bil pretirana težava. Le malce je moral opazovati Kim in North med igro s Sushi, da je opazil, kje ga lomita. »Nima začrtanih meja. Neželeno vedenje nagrajujeta in ji puščata proste roke, da dela, kar hoče,« je dognal in dal zvezdnici nekaj lekcij iz pasje vzgoje. Predvsem o tem, kako malega špica umiriti. »Super, da je njeno vedenje mogoče popraviti. Zdaj je že del družine, le truditi se moramo, da postane pridna in ubogljiva,« je malce pomirjena Kim, nič več na robu živčnega zloma. 

Deli s prijatelji