ZAKONSKA

Ne, Will in Jada se ne razhajata

Objavljeno 24. avgust 2011 13.07 | Posodobljeno 24. avgust 2011 13.51 | Piše: T. L.

Govori pa se, da se nekaj plete med Jado in nedavno ločenim Marcom Anthonyjem

Hollywoodski sanjski par je menda še skupaj

Oboževalci hollywoodskega superpara si lahko oddahnejo: Will Smith (42) in Jada Pinkett Smith (40) se menda ne razhajata. Potem ko je ameriški časnik In Touch Weekly poročal, da je par po 13 letih končal svoje razmerje, je te govorice z zapisom na twitterju že zanikal Willov sin iz prvega zakona, Trey Smith, nato pa sta se z izjavo vendarle odzvala tudi Will in Jade. Natančneje, Will.

Govorice so napačne

Willov zastopnik je tako objavil sporočilo, v katerem je zapisano: »Čeprav se načeloma ne odzivava na tovrstna pisanja medijev, pa so govorice, ki krožijo o najinem razmerju, popolnoma napačne. Še vedno sva skupaj in najin zakon je trden.«

Govori se, da se kuha med Jado in Marcom Anthonyjem

V zvezi s superparom pa kroži še ena govorica: in sicer naj bi se med snemanjem filma ogrela čustva med Jado in Marcom Anthonyjem (42), ki se je nedavno razšel z Jennifer Lopez (42). Je pa tovrstne govorice že zanikala Jadine zastopnica Karynne Tencer: »Vse govorice o Marcu Anthonyju in Jadi so lažne, sicer pa o Jadinem zakonskem življenju ne bom dajala izjav,« je za People povedala Karynne.
Deli s prijatelji