ZVEZDE PLEŠEJO

Naravovarstvenica in plesna zvezda

Objavljeno 09. december 2015 09.17 | Posodobljeno 09. december 2015 09.18 | Piše: E. B.
Ključne besede: Bindi Irwin

V ameriškem plesnem šovu Zvezde plešejo je zmagala Avstralka, slovita Bindi Irwin.

Enajst tednov je navduševala žirijo s svojo plesno nadarjenostjo in strastjo, trud se ji je vsekakor poplačal: Bindi Irwin je minuli teden potrdila, da je ta hip najboljša amaterska plesalka v ZDA, saj je zmagala v 21. sezoni priljubljenega šova Zvezde plešejo!

Zajetni ček 
za nagrado

Hči pokojnega lovca na krokodile Steva Irwina, ki je tragično umrl leta 2006 med podvodnim snemanjem dokumentarca, ko ga je v srce usodno pičil skat, je prav tako velika ljubiteljica živali in naravovarstvenica, ki je sodelovala v številnih očetovih televizijskih šovih in ponosno nadaljuje bogato dediščino. V minulih tednih pa je nedvomno prepričala tudi s spretnimi plesnimi koraki, s katerimi je pometla s konkurenco. V paru z izurjenim in izkušenim Derekom Houghom je iz epizode v epizodo dokazovala izjemno nadarjenost in zabavala ameriško občinstvo, ko se je s katero točko (tudi finalno) poklonila junaškemu očetu, pa je iz marsikoga zvabila celo solze. Med občinstvom sta jo zvesto spremljala mama Terri in mlajši brat Robert, za komaj 17-letno Avstralko pa so odločno navijali tudi rojaki.

Zaupajmo še nekaj sočnih podrobnosti, Bindi je s šovom zaslužila skupno 200 tisočakov: sto so ji jih ponujali že za udeležbo, preostanek pa je zaslužila z napredovanjem vse do finalnega dela. Mama – ker je hči mladoletna – se je morala s pogodbo odpovedati vsakršnemu deležu zajetnega kolača, losangeleško sodišče pa je zahtevalo, da enako stori tudi oče, če želi, da najstnica obdrži celotni zaslužek – ko so jih obvestili, da je Steve Irwin že skoraj desetletje pokojen, naj bi zahtevali potrdilo o njegovi smrti. Kakor koli že, Bindi se je nazadnje okitila tako s kristalnim globusom kot sanjskim čekom, snubijo pa jo tudi številni oglaševalci. 

Deli s prijatelji