STARŠA

Najmlajša deklica čivknila na twitterju

Objavljeno 05. december 2015 09.57 | Posodobljeno 05. december 2015 09.57 | Piše: T. P.
Ključne besede: Coco Ice T

Raper Ice T in starleta Coco sta več tednov prezgodaj dobila Chanel Nicole.

Coco in Ice T sta ponosna na nedonošenko. Foto: twitter

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri, je prepričana mala Chanel Nicole, ki je v soboto kar nekaj tednov prezgodaj privekala na svet bohotni Coco in njenemu partnerju, raperju Ice T-ju. 
Malčici se ni zgolj mudilo pokukati na svet, da se je njen jok razlegel po porodni sobi že v 37. tednu nosečnosti, ampak je tudi nemudoma želela stopiti v korak s časom, saj je komaj urico ali dve po rojstvu že imela račun na twitterju in instagramu. »Odločila sem se, da bom najmlajša deklica na twitterju,« je, seveda ob pomoči novopečenega očka, čivknila malčica in pridala, da za sovražno razpoložene v njenem kibernetičnem svetu ni prostora.

Pozdravila ju je prezgodaj in nepričakovano, vendar sta se dekličinega prihoda neizmerno razveselila. »Tako sva ponosna. Jokala sem že med porodom in sem navdušena, da sem jo tudi že spoznala,« je povedala svetlolasa starleta, ki je pri 36 letih prvič postala mamica, in pridala, da jo je »štručka, težka 2585 gramov in dolga 45,7 centimetra, prijetno presenetila«. Nič manj ponosen ni bil niti zvezdnik, četudi je podobno zgodbo dal skozi že dvakrat. Prvič pred skoraj štirimi desetletji, ko mu je prvorojenko LeTesho povila srednješolska ljubezen Adrienne, pred 23 leti pa je ljubimka Darlene Ortiz rodila sina Icea Tracyja Marrowa. Starejša polsestrica in polbratec sta med redkimi izbranci, ki jim je novorojenčica že začela slediti na družabnih omrežjih. V 24 urah po odprtju profilov si je nedonošenka Chanel na twitterju že pridobila slabih 17.000 sledilcev, na instragramu pa ji sledi še 41.000 ljudi več, sama za zdaj sledi le šestim. Mami, očetu, polsestri in polbratu ter družinskima angleškima buldogoma Spartacusu in Maximusu. 

Deli s prijatelji