VICTORIA'S SECRET

Najbolj vroči modni šov

Objavljeno 05. november 2015 22.19 | Posodobljeno 05. november 2015 22.21 | Piše: E. B.

Znani so glasbeni izvajalci revije blagovne znamke Victoria‘s Secret.

Kdo bo letos nosil fantazijski modrček?

Približuje se konec koledarskega leta, kar pomeni le eno: spet bo na vrsti najbolj vroči modni šov leta, revija blagovne znamke Victoria's Secret!

Zapeljive lepotice

Priprave seveda že potekajo, tako so organizatorji izbrali tudi letošnje glasbene zvezdnike, ki bodo na odru s svojimi uspešnicami spremljali seksi lepotice v zapeljivem spodnjem perilu. Tokrat je čast pripadla Rihanni in Seleni Gomez, so naznanili, lani pa so, spomnimo, na modni stezi zažigali Taylor Swift, Ariana Grande in Ed Sheeran. Rihanna je na modni reviji kot glavna zvezdnica nastopila že 2012 in poskrbela za enega najuspešnejših šovov v zgodovini, dve leti zapovrstjo pa je potem navduševala Swiftova. Za Seleno bo to prva preizkušnja, a nič ne de, s potrebnimi nasveti jo bo nedvomno opremila najboljša prijateljica Taylor.

Modni šov zažiga že od leta 1995, po stezi pa se vedno sprehajajo najodmevnejša imena iz dobičkonosne industrije. Letošnje izbranke so: Lily Aldridge, Alessandra Ambrosio, Kate Grigorieva, Rachel Hilbert, Taylor Marie Hill, Elsa Hosk, Monika Jagaciak, Martha Hunt, Adriana Lima, Stella Maxwell, Behati Prinsloo, Lais Ribeiro, Sara Sampaio, Romee Strijd, Candice Swanepoel in Jasmine Tookes. Katera bo nosila fantazijski modrček in koliko bo ta vreden, pa za zdaj ostaja skrivnost. Lani je, spomnimo, čast doletela kar dve lepotici, izkušeni Brazilki Adriano in Alessandro.

Deli s prijatelji