LEPOTEC

Najbolj seksi je David Beckham

Objavljeno 19. november 2015 16.49 | Posodobljeno 19. november 2015 16.51 | Piše: E. B.
Ključne besede: David Beckham

Revija People je razglasila letošnjega najbolj privlačnega zemljana.

Upokojil se je.

Mnogi ga že dolgo opevajo kot najprivlačnejšega moškega na planetu, uradno potrditev pa je dobil šele zdaj: laskavi naziv najbolj seksi zemljana mu je podelila revija People po svojem tradicionalnem, vsakoletnem ocenjevanju.

David Beckham je izjemno ponosen na lepotni naslov, ki ga je svetu razodel Jimmy Kimmel v svoji večerni pogovorni oddaji, v kateri je prek videokonference sodeloval tudi britanski zvezdnik. Zakrit, kajti občinstvo je po vprašanjih ugibalo o identiteti lepotca na zaslonu, da gre za nekdanjega nogometaša, je uganila ena od gledalk, ki ji je najbolj pomagal podatek, da ima izbranec tudi otroke. Kakor koli že, 40-letni Beckham je zadovoljen zaradi imenovanja, a je seveda skromno poudaril, da se nima za posebno privlačno osebo. »Resda se rad napravim v lepa oblačila in se uredim, a nikoli ne razmišljam o sebi kot o seksi moškem,« je poudaril mož slovite modne oblikovalke in nekdanje spajsice Victorie ter oče Brooklyna, Romea, Cruza in Harper ter zasluge za dosežek pripisal tudi svojim staršem, stilistki in frizerki.

Beckham je svetovno slavo doživel na zelenicah Manchester Uniteda v devetdesetih, vse od takrat pa ga mediji opevajo tudi kot modno ikono, status enega najprivlačnejših športnikov pa je potrdil tudi s številnimi oglaševalskimi kampanjami. Še spomnimo, lanski lepotni prestol pri reviji People je zasedel 32-letni igralec Chris Hemsworth, prvi naslov najbolj seksi moškega pa je daljnjega 1985. osvojil Mel Gibson

Deli s prijatelji