FORBES

Najbogatejša sta Gisele in Tom

Objavljeno 22. avgust 2011 20.28 | Posodobljeno 22. avgust 2011 22.15 | Piše: P. J.

David Beckham in Victoria sta šele četrta, Brad in Angelina pa tretja

Gisele in njen Tom

Kot kaže, res drži, da se uspešni ljudje med seboj privlačijo. Predstavljamo vam Forbesovo lestvico najbogatejših parov. V zadnjem letu sta največ zaslužila manekenka in igralec ameriškega nogometa, David Beckham (36) in njegova Victoria (37) pa sta šele na četrtem mestu.

Manekenka in športnik

Manekenka Gisele Bundchen (31) in njen mož Tom Brady (34) sta na lestvici najbolje plačanih parov v zadnjem letu na svetu zasedla prvo mesto. Brazilska lepotica je v lanskem letu zaslužila 31 milijonov evrov, njen skromnejši mož pa je v lanskem letu prigaral dobrega 21,5 milijona evrov.

Služita z glasbo

Takoj za lepotico in špornikom pa je glasbeni dvojec Beyonce (29) in Jay-Z (41). Če je verjeti Forbesovi lestvici, sta skupno prislužila nekaj več kot 49 milijonov. Pevka je prislužila 24 milijonov, njen mož pa milijon več.

Angelina je bolje plačana od Brada

S tretjim mestom se lahko pohvalita Brad Pitt (47) in njegova Angelina Jolie (36), ki sta v preteklih 12 mesecih zaslužila nekaj manj kot 35 milijonov evrov. Od tega zneska je Angelini uspelo zaslužiti 21 milijonov evrov.

Davida rešuje Adidas

Predvsem zaradi odlične pogodbe z Adidasom in Samsungom sta na četrtem mestu David Beckham in njegova Victoria. Mamici štirih otrok je uspelo prislužiti le slabega 3,5 milijona evrov, medtem ko je marljivi David domov prinesel 27,75 milijona evrov.

Mlada milijonarja

Na peto mesto sta se uspela povzpeti zvezdnika fimske sage Somrak Robert Pattinson (25) in Kristen Stewart (21). Na račun priljubljenih vampirjev sta v žep pospravila 27,75 milijona evrov.

Deli s prijatelji