DIŠAVA

Nadarjena za parfume

Objavljeno 20. julij 2014 18.13 | Posodobljeno 20. julij 2014 18.15 | Piše: E. B.

Priljubljena igralka Jennifer Aniston je po treh letih predstavila novo dišavo.

Jennifer Aniston.

Dame, če si za to poletje še vedno niste omislile dišave, vam morda lahko pomaga Jennifer Aniston: hollywoodska zvezdnica je namreč predstavila svoj novi parfum, imenovan preprosto J, ki pa vas bo s svojim vonjem ponesel kar v ocean.

Poudarjena ženstvenost

Anistonova se v nasprotju s številnimi drugimi zvezdnicami, ki v poletnih mesecih svojo slavo rade ponudijo tudi v omamnih stekleničkah, ni odločila za sadne in močne cvetlične dišave, temveč za sveže sestavine, ki jih je črpala iz magnolije, sandalovine, vanilje, muškata in lilije. »Pri svoji prvi dišavi sem hotela poudariti ženstvenost. Spominja me na vonjave, ki nas običajno spremljajo na plaži: mivke in kreme za zaščito pred soncem. Moja nova dišava je nadaljevanje prve: spominja me na žensko, ki se je ravno okopala v morju. Je sproščena in sveža!« je svoj dišeči projekt, ki se ponuja v morsko modri steklenički, predstavila Jennifer. Igralka se je v kozmetične vode podala pred tremi leti. Takrat je pojasnila, da je preprosto nadarjena za izdelavo parfumov, kajti s tem se ljubiteljsko ukvarja že dolgo: »Svojim prijateljicam izdelujem dišave za dekliščine in druge zabave, od olj do losjonov. Ko se je pojavila priložnost, da tržišču še uradno predstavim kaj svojega, seveda nisem omahovala niti za hip.«

Jennifer se sicer še vedno spopada z govoricami o domnevnih težavah v razmerju z zaročencem Justinom Therouxom, ki naj bi bil po novem zelo dober prijatelj privlačne Liv Tyler. Hči velikega glasbenika naj bi soigralca v novi seriji The Leftovers, s katerim preživi v New Yorku kar veliko časa, popeljala tudi na koncert Aerosmithov, kar naj bi nemočno in ljubosumno Jennifer, ki jo je novica doletela na drugi strani ZDA, v Los Angelesu, povsem razkurilo.

Deli s prijatelji