LEPI IN BOGATI

Na jahti s sestrama Ecclestone

Objavljeno 16. julij 2011 17.22 | Posodobljeno 16. julij 2011 17.22 | Piše: Mi. S.

Hčerki Bernija Ecclestona uživata na francoski rivieri

Sestrici ob koktejlih na jahti
Tamara Ecclestone (26), hčerka prvega moža formule ena, je pred nedavnim svoje obline že pokazala, ko je pozirala v kopalnih kostimih za znano revijo. Vendar je več kot očitno, da se Tamara zelo rada nastavlja fotografskemu objektivu – pa čeprav tistemu iz svojega telefona.

Na njeni twitter strani si je namreč mogoče ogledati marsikatero fotografijo iz njene zasebne zbirke: s svojim fantom Omarom Khyamijem (37) namreč počitnikujeta na znani francoski rivieri, kamor sta seveda priplula z prestižno jahto.

Družbo jima delata tudi Tamarina sestra Petra (22) in njen zaročenec. Sestri želita širšemu občinstvu pokazati, kako se zabavajo in uživajo tisti, ki lahko precej globoko sežejo v žep – oziroma v žep svojega očka.

Med sončenjem na jahti in žuranjem v VIP-ložah po prestižnih klubih je vedno dovolj časa tudi za fotografiranje in objavljanje slik na twitterju. Precej presenetljivo je tako v eni izmed takšnih objav pokazala svoj jutranji obraz, ko sploh ni mogla vstati iz postelje zaradi hudega glavobola in drugih posledic prekrokane noči.

Deli s prijatelji