ŽARIJO

Modne noseče princese

Objavljeno 15. december 2017 13.05 | Posodobljeno 15. december 2017 13.06 | Piše: Ajda Janovsky

Britanke in Švedinje prisegajo na isto nosečniško znamko. Ko gre za posebno priložnost se ve, čigavo kreacijo bodo oblekle.

Švedska pricesa Sofia v cerkve Riddarholm Foto Guliver/Getty

Nosečnost za modne sladokuske, ki želijo biti tudi s trebuščkom očarljive in elegantne ni najbolj posrečeno obdobje. Najti primerne obleke namreč ni lahka naloga, z njo pa si še bolj kot navadne zemljanke belijo glavo princese, ki morajo biti do popolnosti urejene ob vsaki priložnosti. Ena od znamk nosečniških oblačil, nad katerimi se navdušujejo članice kraljevih družin je Séraphine, ki jo obožuje tudi Kate Middleton. Cambriška vojvodinja ima v omari kar nekaj oblačil te znamke, med drugim črno vijolični plašč, ki ga je nosila med obiskom New Yorka leta 2014, ko je bila noseča s princem Georgom. Znova si ga je nadela pred nekaj dnevi, ko se je udeležila zabave skupnosti Čarobne mame. Ko je bila noseča s prvo hčerko Mio je nečakinja princa Williama, Mia Tindall nosila Séraphinino modro obleko. V kreacij britanske znamke se je pojavila na plesu Boodles Ball v Londonu.

Obožujejo jo tudi Švedinje

Kako zelo obožujejo Švedinje britansko modno znamko je pokazala mlajša hči švedske kraljice Silvije princesa Madeleine. Séraphinino kreacijo je oblekla za najpomembnejši družabni dogodek leta, za zabavo po podelitvi Nobelovih nagrad v Stockholmu decembra 2017! A Madeleine ni bila prva, ki je med nosečnostjo za pomembno pojavljanje v javnosti raje nataknila britansko kot švedsko kreacijo. Zgledovala se je lahko po sami švedski prestolonaslednici Viktoriji, ki je med med drugo nosečnostjo pustila zapeljati Séraphinini eleganci. Med obiskom Varmlanda novembra 2015 je bila videti čudovito v elegantni rdeči kreaciji. Kar je dobro za pravi princesi, je obvezno za priženjeno, zato ni nič čudnega, da je tudi svakinja princese Madeleine in Viktorije princesa Sofia prav tako oboževalka Séraphine. Med obiskom cerkve Riddarholm je bila poosebljenje elegance v njihovem črnem nosečniškem plašču s pasom.

Biti elegantna v nosečnosti je velik izziv.

Deli s prijatelji