RIVALKI

Ljubosumna Pippa: ukradla ji je pozornost in bivšega

Objavljeno 21. marec 2017 10.02 | Posodobljeno 21. marec 2017 10.27 | Piše: A. J.

Nemirnega princa je srce gnalo proč od mirne Angležinje v objem temperamentne igralke.

Pippa je poskrbela, da se Meghan njene poroke ne bo udeležila. Foto: Profimedia

Namesto da bi se v miru veselila prihajajoče poroke, se Pippa Middleton (33) trenutno ubada z Meghan Markle (35), novim dekletom princa Harryja (32). Ker jo skrbi, da bi jo lepotica, ki je trenutno v središču pozornosti britanskih in svetovnih medijev, zasenčila tudi na njen poročni dan, si je izmislila pravilo, da se lahko njene poroke udeležijo le poročeni ali zaročeni pari! Ker Harry in Meghan uradno še nista naredila tega koraka, se bo moral princ, če bo želel priti na družabni dogodek leta, poroke udeležiti sam.

Zlobni jeziki trdijo, da ima to pravilo opraviti tudi s Pippino zgodovino s princem. Ni skrivnost, da je njena družina upala, da se bo drugi sin iz angleške kraljeve hiše ogrel za njihovo drugo hčerko, potem ko je prvi, Kate, uspelo pred oltar popeljati Harryjevega starejšega brata Williama. Na Katini poroki je celo kazalo, da se jim bo načrt posrečil. Pippa in Harry nista mogla skriti iskric, ki so švigale med njima. A nemirnega princa je srce gnalo proč od mirne Angležinje v objem temperamentne igralke, ki je življenje, tako kot on, posvetila dobrodelnosti. To naj bi bil še dodaten razlog za Pippino ljubosumje. A čeprav ji ni uspelo osvojiti princa, se tudi Pippa ne bo poročila slabo – ženin, ki jo bo maja letos popeljal pred oltar, je bogati vlagatelj v hedge sklade James Matthews (41).

image

»Preberite več v Suzy, novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oziroma pokličite brezplačno številko 080 11 99.« 

 
Deli s prijatelji