KONEC JE

Ljubezen končala tudi uradno

Objavljeno 23. april 2017 12.55 | Posodobljeno 23. april 2017 12.55 | Piše: T. P.

Ben Affleck in Jennifer Garner sta časovno usklajeno in z enakimi zahtevami zagnala ločitveno kolesje.

Ljubezen med njima je sicer umrla, a prijateljstvo ostaja.

Skoraj dve leti sta se odvrteli, odkar sta Ben Affleck in Jennifer Garner, ki sta veljala za enega redkih trdnih in srečnih hollywoodskih parov, odvrgla bombo razhoda. A čeprav so tedaj na plan privrele tudi govorice o igralčevi aferi z varuško in njegovih težavah z alkoholom ter kockanjem, odtujena zakonca dlje od razhoda nista prišla.

Ločitev bo prijateljska

Ločitvenega kolesja nista zavrtela, da so bili mnogi že skoraj prepričani, da je sprava le vprašanje časa. A ti bi stavo izgubili. »Ne glede na govorice sta se od vsega začetka nameravala tudi ločiti. A to sta nameravala storiti po svoje in v svojem času.« In ta čas je očitno napočil zdaj, saj sta naposled vložila ločitveni zahtevek. Časovno usklajeno in z enakimi zahtevami, da se krvoločni tabloidi lahko pod nosom obrišejo, če so si obetali ločitvene vojne.

Od vsega začetka sta trdila, da so njuni otroci – hčerki Violet in Seraphina ter sin Samuel – zanju najpomembnejši. Da bosta, ne glede na svoja čustva, njihovo dobrobit vselej postavila na prvo mesto. Obljubo sta držala, saj bi si le težko lahko zamislili bolj prijateljsko ločitev, kot bo očitno njuna. V ločitvenem zahtevku sta namreč oba izrazila željo po deljenem skrbništvu, strinjata se tudi, da se ne bosta pričkala okoli denarja. Čeprav nista podpisala predporočne pogodbe, značilne za slavne in bogate. Vsak bo iz zakona namreč odšel s tem, kar je vanj prinesel, delila si ne bosta niti zaslužka iz minulih dveh let.

»Ločila se bosta zelo prijateljsko. Nikakršne maščevalnosti ali sovraštva ni med njima. Vse bosta poskušala izpeljati tako, da bodo otroci čim manj prizadeti, kar je že od začetka cilj,« je povedal vir in dodal, se pri skupnem starševstvu odlično znajdeta. »Kakršen koli odnos se je med njima že razvil, očitno deluje.« Da sta resnično pripravljena začeti pisati novo poglavje življenja, pričajo tudi govorice, da naj bi si hollywoodski lepotec že našel novo dekle. Čeprav dokaj neobvezujoče. »Ben se z nekom videva, a med njima ni nič resnega.«

Deli s prijatelji