ISKRICE

Lindsey in Tiger sta
 res samo prijatelja?

Objavljeno 11. februar 2013 10.40 | Posodobljeno 11. februar 2013 10.40 | Piše: K. C.

Govorice o smučarkinem ljubimkanju z golfistom so vse glasnejše.

Tiger Woods

Ameriška smučarka Lindsey Vonn in največja konkurentka Tine Maze se je na prvi tekmi svetovnega prvenstva v alpskem smučanju, ki te dni poteka v Avstriji, poškodovala. Po hitri oskrbi v schladminški bolnišnici se je z zasebnim letalom Tigra Woodsa vrnila v domovino. S tem so se znova pojavila ugibanja, da zvezdnika nista le prijatelja, kot sicer trdi zastopnik golfista.

Ta kljub prevaram in ločitvi očitno še zna biti kavalir. V petek je v Avstrijo poslal svoje zasebno letalo, po poročanju spletne strani TMZ se je z njim s salzburškega letališča v domovino odpeljala Vonnova, ki bo morala v Ameriki po padcu na superveleslalomu na operacijo. Pri vkrcanju si je pomagala z berglami, zaradi prenatrpanega urnika pa svetovno znanega športnika ni bilo tam.

Govorice, da sta zvezdnika romantično povezana, so se pojavile že konec lanskega leta, januarja pa so golfista opazili v Avstriji, kjer je nastopala odlična smukačica. Na poti v Abu Dabi se je Woods ustavil v Salzburgu in obiskal svojo prijateljico, to pa tamkajšnji javnosti seveda ni ušlo. Mediji so še poročali, da sta si Američana privoščila romantičen dopust na otoku Antigva v Karibskem morju.

Oba sta se pred kratkim ločila

Neka ameriška spletna stran je nedavno poročala, da sta golfist in smučarka par od novembra lani; to naj bi jim zaupala Lindseyjina prijateljica, sama pa tega nista potrdila. »Spoznala sta se v Vailu prek skupnih smučarskih prijateljev, saj je Tiger odličen smučar. Njegova otroka, Sama in Charlieja, je Lindsey naučila nekaj smučarskih spretnosti, in iskrica je preskočila.« Tiskovni predstavnik golfista pravi, da sta športnika le prijatelja, v Lindseyjinem taboru pa so se komentarjem o njenem zasebnem življenju doslej izogibali z izgovorom, da se mora olimpijska prvakinja posvetiti le smučanju.

Sicer pa imata štirikratna dobitnica velikega kristalnega globusa in zmagovalec 14 majorjev poleg športa še marsikaj skupnega, oba sta se pred kratkim ločila. Lindsey z dekliškim priimkom Kildow se je uradno razvezala od svojega trenerja in menedžerja Thomasa Vonna, decembra lani pa je za revijo People spregovorila o težavah z depresijo. Bolezen se je pojavila med olimpijskimi igrami leta 2002, ko so se ločevali njeni starši, še vedno pa jemlje antidepresive.

Deli s prijatelji