PRESTIŽNO

Lepa Kim (30) uradno oddana

Objavljeno 21. avgust 2011 12.06 | Posodobljeno 21. avgust 2011 12.59 | Piše: N. M.

Poroka je bila v znamenju črno-bele barve

Status njene mame tik pred poroko

Kaj je lepo črno in belo z odtenkom roza? Poročna ceremonija zvezde resničnostnega šova Kim Kardashian (30) in košarkarja Krisa Humphriesa (26), ki sta si včeraj na zasebnem posestvu v Montecitu v kalifornijskem okrožju Santa Barbara pred svojimi prijatelji in družino izrekla usodni da.

Črno in belo

Zapovedana črna in bela barva sta bili na vsakem koraku. Takšne barve je bila tudi torta in oblačila vseh eminentnih povabljencev. Roza je bila le škatlica, v kateri so se skrivali poročni prstani.

Nevesta se je do oltarja sprehodila v obleki, ki jo je oblikovala Vera Wang (62), prav tako sta njeno kreacijo nosili tudi njena sestra Khloe Kardashian Odom (27) in mama Kris Jenner (56). Ženin je bil oblečen v smoking modne hiše Ermenegildo Zegna z belo jakno in kravato. Črne smokinge istega oblikovalca so nosili tudi Rob Kardashian (24), Bruce Jenner (62) in Krisov oče William Humphries.

Tančica z diamanti

Povemo vam lahko, da je bila nevestina obleka brez naramnic in s steznikom s precej tradicionalnim videzom. Kim je nosila čevlje Giuseppeja Zanottija, lase je imela spete in tančice, ko se je sprehodila pred oltar, ni imela poveznjene čez obraz. Krona tančice je bila ozaljšana z diamanti, ki so segali vse do njenega čela. Poročna prstana je tako kot njenega zaročnega oblikovala njena dobra prijateljica Lorraine Schwartz.

Stroga varnost

Poleg številne družine Kardashian in Jenner so bile na poroko povabljene številne znane osebnosti. Med povabljenci je bilo moč opaziti Avril Lavigne (27), Lindsay Lohan (25), Evo Longorio (36), Mel B (36), Sereno Williams (30) ter mnoge druge.

Kljub temu da so igralci lige NBA na dopustu, so vabila prejeli tudi vsi iz Krisove ekipe New Jersey Nets, da se zberejo na tem posebnem dogodku. Za vse pa so veljala stroga pravila varnosti, saj so ob prihodu morali skozi detektorje kovine, odvzeli pa so jim tudi vse fotoaparate in kamere.

Medeni tedni odpadejo

Medene tedne sta mladoporočenca zaradi obveznosti prestavila na naslednje leto.

Vzhičenost povabljencev

Tik preden je nastopil najpomembnejši dan za Kim, so ji na twitterju mnogi povabljenci zaželeli srečo. Od vznemirjenja sta najbolj čivkali Eva Longoria in Vera Wang, ponosna je bila tudi sestra Khloe, tvitala je tudi Mel B – najbrž so se dekleta bala, da ji v silni gneči na poroki osebno ne bodo mogla povedati, kako ganjena so.

Deli s prijatelji