ŠOK

Lepa Brena se je ponesrečila, koncerti odpovedani

Objavljeno 25. julij 2014 16.29 | Posodobljeno 25. julij 2014 16.29 | Piše: P. J.

Hrvaški mediji so zapisali, da je imela prometno nesrečo, v kateri si je zlomila obe roki, a je resnica, kot kaže, drugačna.

Njen mož pravi, da ji je v roki počila kost.

Razprodani koncerti Lepe Brene so odpovedani. Hudo poškodovana je pristala v bolnišnici, kjer naj bi ji operirali obe roki. Mediji so se najprej razpisali, da je turbofolk pevka pri Makarski, kjer bi morala imeti koncerta, doživela prometno nesrečo, a resnica je povsem drugačna.

»Ni šlo za prometno nesrečo, pri zajtrku je padla in si polomila obe roki. Zdaj smo v Lovranu na pregledu. Počila ji je kost v roki, dobila bo mavec, potem pa gremo dalje,« je za Alo dejal njen mož Slobodan Boba Živojinović.

Iz njene službe za stike z javnostjo so sporočili, da sta bila z možem na dopustu v Novem Vinodolskem, tako kot vsako leto. Pevka je bila na zajtrku, ko ji je spodrsnilo in je padla ter si zlomila desno roko. Do nadaljnjega ne bo nastopala, odpovedani so tudi nastopi v Makarski in Bihaću.

Agenti so hitro zanikali novice hrvaških medijev, ki so trdili, da je dobila težke poškodbe, da ima zlomljeni obe roki in da čaka na operacijo v bolnišnici v Lovranu.

Deli s prijatelji