ROMANTIK

Lenny Kravitz išče dušo dvojčico

Objavljeno 25. december 2017 09.01 | Posodobljeno 25. december 2017 09.03 | Piše: T. P.

Nobena ne seže do gležnjev njegovi prvi ženi Lisi Bonet.

Lisa je našla ljubezen v Jasonu Momoi. Foto: Guliver/Cover

Doživel je že tisto ljubezen, o kakršni običajno le beremo v romancah in jo gledamo v filmih. Ljubezen, ki te vsrka, ko ne veš več, kje se ti končaš in kje se začne tvoja druga polovica. »Bilo je neverjetno. Bila sva zrcalna slika drug drugega, ona ženski in jaz moški pol,« se je o Lisi Bonet, s katero sta daljnega leta 1987 na njen 20. rojstni dan pobegnila in se skrivaj poročila, dejal Lenny Kravitz. A najsi je bila njuna ljubezen še tako močna, ni zdržala. Šest let pozneje sta zakorakala po ločenih poteh, vseeno pa je Lisa vse do danes ostala lepotčev ideal popolne ženske. In njegove bodoče žene, ki jo še vedno neuspešno išče.

Čas romantike

Spoznala sta se pri 18 letih, ko sta še tipala, česa si v življenju želita. Ko še nista dobila pretiranih udarcev razočaranj in imela zlomljenih src. »To je bil izredno romantičen čas. Oba mlada, ko sva še odkrivala sama sebe in najino umetnost. Bila sva polovici iste celote, sorodni duši,« njuno že čarobno vez pa je rojstvo hčerke Zoe po prvem letu zakona le še okrepilo. A čeprav jima očitno ni bilo namenjeno, da ostaneta skupaj do smrti, Lenny nad iskanjem ljubezni, podobni tisti z Liso, ni obupal. »Upam, da jo bom spet našel.« A čeprav upa na svojo drugo veliko ljubezen, ve, da takšne, kot je bila prva, vseeno ne bo več našel. Tudi, ker je bilo tisto mladostna, noro romantična ljubezen. Njegova prva resnična.

Po Lisi je nekajkrat verjetno že mislil, da je našel svojo sanjsko žensko. Ne nazadnje je tako z brazilsko manekenko Adriano Limo kot z avstralsko lepotico Nicole Kidman prišel celo do snubitve, a ne nato tudi do poročne koračnice. In čeprav tudi po koncu zvez ni živel kot puščavnik, ampak je vsake toliko naletel na katero, ob kateri mu je malce hitreje zaropotalo srce, zdaj že nekaj mesecev tava po ljubezenski puščavi. »Že nekaj mesecev sem resnično, resnično samski. In tako bo tudi ostalo. Čakam na tisto pravo. Na svojo sorodno dušo, na dušo dvojčico.« 

 

Deli s prijatelji