AFERICA

Kutcherjeva bivša: varal bo tudi Milo!

Objavljeno 21. februar 2013 09.05 | Posodobljeno 21. februar 2013 09.06 | Piše: T. P.

Bivša ljubimka filmskega zvezdnika Sara Leal svari Kunis pred prevaro.

Že eno leto nista skupaj.

Njuna ljubezen se verjetno ni rodila v idealnih okoliščinah. Zapeljiva Mila Kunis je še okrevala po razdrti zaroki z Macaulayjem Culkinom, s katerim ju je dolgih osem let vezala ljubezen, Ashton Kutcher je bil, ko je pred letom in pol na plan privrel njegov skok čez plot na šesto obletnico poroke z Demi Moore, verjetno eno najbolj psovanih imen Hollywooda. A medtem ko okoliščine morda niso bile sanjske, je bil trenutek vendar pravi – zvezdnika, ki sta morala že pred leti v imenu humoristične nanizanke Oh, ta sedemdeseta! pred kamerami igrati zaljubljenca, sta bila nenadoma samska. In prosta, da si priznata privlačnost, ki je med njima tlela že 14 let. »Nikoli še nisem srečal para, ki bi si bolj ustrezal. Oba sta zaradi drugega postala boljši osebi,« je o zaljubljencih, ki v siju nežnih čustev uživata že leto dni, dejal neki vir in dodal, da je le vprašanje časa, kdaj jima bodo zadoneli poročni zvonovi. Če se seveda ne izpolnijo nedavne prerokbe Sare Leal, s katero je lepotec svoji odtujeni ženi nadel rogove.

Še ne tako davno je bila neznan obraz

Nato pa se je svetlolasa Sara nenadoma pojavila na naslovnicah vseh tabloidnih časopisov, saj je razkrila podrobnosti svoje strastne noči s hollywoodskim žrebcem, ki je bil tedaj še v vsaj na videz srečnem zakonu z Moorovo. Medtem ko je zaradi razkritja nenadoma postala ime, za katero je slišal že vsakdo na planetu, in je z eno samo potezo uspešno razdrla zakon, ki je v Hollywoodu veljal za enega najbolj trdnih, se svetlolaska zdaj vendar čuti poklicano, da deli ljubezenske nasvete. »Kdor je enkrat varal, bo tudi drugič. Če bi bila na Milinem mestu, bi bila izjemno pazljiva, a očitno je pripravljena tvegati,« je Lealova opozorila temnolaso zvezdnico in dodala, da ji je Ashton verjetno že nataknil rogove, saj naj bi na lastne oči videla fotografijo, ki priča o igralčevi nezvestobi. »Ne vem, kako je ime dekletu. Možno sicer je, da je bilo vse povsem nedolžno, a mislim, da obstaja velika verjetnost, da ji ni zvest.«

Vseeno so njene besede pri Kunisovi naletele na gluha ušesa. »Ljudje se spreminjajo. Človek, ki si ga poznal pred leti, je danes lahko povsem druga oseba,« je dejala temnolaska. S Kutcherjem naj bi že naredila naslednji korak in bila na pragu skupnega življenja. Ashtonov sostanovalec se je že izselil iz igralčevega domovanja, saj želita zaljubljenca uživati v zasebnosti, ki jima jo bo omogočilo skupno življenje.

Odpovedovanje zaradi otrok

Že konec lanskega leta se je začelo razlegati tiho šepetanje, da je greha vredna lepotička morda v blagoslovljenem stanju. In četudi so govorice zdaj potihnile, zaljubljena igralka res razmišlja o naraščaju, za katerega se je pripravljena odpovedati skoraj vsemu. »Želim biti mati, ki bo prisotna v otrokovem življenju. Odraščala sem z mamo in očetom, zaradi narave svojega dela pa nikoli nisem kje dlje kot dva meseca. Zato bom morala, če želim imeti družino, v življenje vnesti določene spremembe. Tudi če to pomeni, da bom lahko posnela le en film na leto,« je rekla Kunisova.

Deli s prijatelji