NENAČRTOVANO

Kratka romanca bila dovolj za otroka

Objavljeno 26. januar 2013 16.13 | Posodobljeno 25. januar 2013 22.39 | Piše: A. O.

Jeremy Renner iz Bournove zapuščine bo aprila menda postal očka.

Postavni Američan blesti v svetovnih filmskih uspešnicah.

Igralec in zvezdnik lanskega filma Bournova zapuščina Jeremy Renner menda pričakuje otroka. Novica je osupnila svet in njegove oboževalce, saj v njegovem življenju, vsaj kolikor je javnosti znano, trenutno ni nobene ženske, s katero bi bil intimno povezan. Skrivnostna mama njegovega otroka pa je končno dobila tudi ime – to naj bi bila njegovo nekdanje dekle, manekenka in igralka Sonni Pacheco.

Otročička se že zelo veseli

Za novico o veselem pričakovanju 42-letnika, ki je bil dolgo znan kot zapriseženi samec in zaradi tega celo označen za homoseksualca, so mediji izvedeli iz virov, ki so slišali pogovor med bodočim očetom in zvezdnico Evo Longoria. Na podelitvi zlatih globusov ji je Jeremy menda zaupal, da pričakuje otroka in da namerava k nosečnici prihiteti takrat, ko ji bo odtekla voda, presenečena Eva pa je ob tem menda izustila le: »Čisto sem osupla.« Takoj so se začela ugibanja, kdo bi lahko bila mama otroka trenutno samskega Rennerja, no, zdaj je naj bi bila ta skrivnost končno razkrita. Njegovo nekdanje dekle, kanadski model iz Britanske Kolumbije, se je menda že vselilo v njegovo stanovanje v Los Angelesu, kjer trenutno živi še igralčev sostanovalec. »Zaveda se, da je neobičajno, da mama njegovega otroka, njegovo nekdanje dekle, živi skupaj z njim in sostanovalcem, vendar mu je preprosto vseeno,« je o neobičajni zvezi povedal nekdo, ki je Jeremyju blizu. Pachecova naj bi rodila v začetku aprila, zvezdnik pa se menda že zelo veseli sicer nenačrtovanega otročička in je nad njim že zdaj navdušen.

Renner in 22-letna lepotica Sonni sta se spoznala na snemanju filma Misija: Nemogoče – Protokol duh, kjer je ona igrala kot zamenjava za neko drugo igralko. Med njima se je vnela kratka romanca, po njenem koncu pa sta menda ostala prijatelja. Kot kaže, sta za to imela dober razlog.

Deli s prijatelji