ISTA OBLIKOVALKA

Kraljica posnema vojvodinjo

Objavljeno 01. december 2017 16.09 | Posodobljeno 01. december 2017 16.09 | Piše: B. K. P.

Catherine že dolgo velja za modno ikono in kose, ki jih nosi v javnosti, pogosto razgrabijo. Zdaj pa je na uradnem obisku Indije njen slog kopirala tudi belgijska kraljica Mathilde.

Obleko, ki jo je Catherine nosila med uradnim obiskom Indije, so ženske razgrabile. FOTO: COVER IMAGES

Ker vojvodinja​ Catherine pogosto sega tudi po cenejših blagovnih znamkah, se je navadnim smrtnicam še bolj priljubila, saj jim ni treba izprazniti bančnega računa, če želijo biti urejene kot ona. Oboževalk pa nima le med običajnimi ljudmi, nad njenim slogom je navdušena tudi belgijska kraljica Mathilde.

Mathilde in Catherine sta se odločili za isto oblikovalko.

Lani je Catherine na uradnem obisku Indije požela mnogo pohval v sproščeni in lahkotni pisani obleki 54-letne indijske oblikovalke Anite Dongre, in ko je pred dobrim tednom Indijo z možem obiskala tudi Mathilde, se je prav tako odločila za obleko Dongrejeve. Ženski sta lokalno oblikovalko, ki je bila prej manj znana, izstrelili med najbolj zaželene indijske in svetovne oblikovalce. Povpraševanje po obleki za približno 150 evrov, ki jo je lani aprila nosila Catherine, je čez noč poskočilo in naročila so prihajala z vsega sveta, predvsem so si je želele ženske v Veliki Britaniji in Združenih državah Amerike, kjer vojvodinjo Cambriško naravnost obožujejo.

Podobna usoda pa bo kot kaže zdaj doletela tudi obleko, ki jo je na obisku v Indiji nosila 44-letna belgijska kraljica. Temno morda kreacija z zlatimi detajli je sicer precej dražja od Catherinine, a tudi bolj svečana. Zanjo je treba odšteti dobrih 430 evrov. 


Deli s prijatelji