NERAZDRUŽLJIVA

Kot da ne bi bila narazen

Objavljeno 06. december 2017 16.11 | Posodobljeno 06. december 2017 16.12 | Piše: T. P.

Po letu premora sta Brooklyn Beckham in Chloe Moretz nerazdružljiva. Nadela sta si ujemajoča se zlata prstana z začetnico drug drugega

Letošnja jesen je očitno v znamenju obujanja že ugaslih mladih ljubezni. Kot sta se po dveletnem predahu zdaj odločila še enkrat poizkusiti Justin Bieber in Selena Gomez, tako sta tudi Brooklyn Beckham in igralka Chloe Moretz po dobrem letu predaha dognala, da so čustva med njima še kako živa.

Prstana zaobljube?

»Mislim, da sva si izbrala drug drugega. Bila sva narazen, a zdaj, ko sva spet skupaj, je tako, kot da ne bi nikoli bila narazen,« je spet vrh glave zaljubljena svetlolaska, podobno se godi tudi Beckhamu.
Iskrice med njima so prvič preskočile že leta 2014, čeprav sta leto pozneje dognala, da jima skupna pot morda ni naklonjena. A sta temu navkljub še leto pozneje spet našla pot v objem drug drugega, ki pa ju je, preden ju je usoda spet razdružila, grel le pet mesecev.

Morda zaradi mladosti, morda sta se še iskala, ampak očitno sta se zdaj našla. V minulih tednih sta postala nerazdružljiva, svoje prejšnje veselje oblačenja v podobna oblačila pa sta zdaj zamenjala z nečim precej bolj povednim. Na levi roki se jima je zableščal masiven zlat prstan – pri Chloe z vgravirano črko B, Brooklynov enak prstan pa krasi črka C. In medtem ko zlat kos nakita vsekakor priča o njuni pripadnosti in namenih, se večina sprašuje, ali sta to zgolj prstana zaobljube, kar je predhodnik zaročnega, ali sta se mlada zaljubljenca že zaročila. 

Deli s prijatelji