MODNI GREŠNIKI

Kdo so največji modni grešniki v tretjem tisočletju?

Objavljeno 10. februar 2013 16.20 | Posodobljeno 09. februar 2013 22.26 | Piše: E. B.

Zvezde brez okusa.

Danes se uvršča med najbolj uveljavljena modna imena, a še pred dobrim desetletjem je bila Victoria Beckham prava modna polomija. Fotografija iz 2001. razkriva naravnost šokantno podobo žene Davida Beckhama: s piercingom pod spodnjo ustnico in ruto.

To je najhujši slog stoletja, so naznanili avtorji zanimive britanske ankete, na drugo mesto pa se je zanesljivo uvrstil sloviti žogobrcar, in sicer zaradi grozljive pričeske iz leta 2003. »Gotovo se zgrozita ob pogledu na svoje spodrsljaje,« so o sicer izjemno modno ozaveščenem paru povedali strokovnjaki, ki so temeljito analizirali vse vidnejše javne nastope v novem tisočletju slavnih in vplivnih ter sestavili zanimivo lestvico. Med stilske katastrofe se je zanesljivo uvrstila tudi Lady Gaga, in sicer s svojo mesno obleko, ki je spravila na noge predvsem vegetarijance, med deset največjih modnih grešnikov pa spadajo tudi zvezdnica resničnostnih šovov Kim Kardashian, ki nikakor ne spleza na modno zeleno vejo, ter glasbenice Nicki Minaj, Tulisa in Katy Perry, ki običajno razočarajo s podobo na odru. Slavnim z najslabšim okusom se je pridružil še Simon Cowell, ki se kljub ostrim kritikam vztrajno napravlja v hlače z visokim pasom in srajce z globokim izrezom, s cenenim rdečim usnjem pa je večkrat razočaral Kanye West.

In še presenečenje: kritična javnost še vedno ni pozabila razkošne črne obleke, ki je razkrila mnogo preveč stegna Angeline Jolie – s čim pa bo seksi temnolaska postregla na letošnji podelitvi oskarjev? 


Deli s prijatelji