ODLOČNA

Katy Perry bo zanosila z moškim ali brez njega

Objavljeno 02. avgust 2014 20.02 | Posodobljeno 02. avgust 2014 20.01 | Piše: K. C.

Otroka načrtuje čez pet let, ko naj bi se ji življenje malce umirilo.

Katy Perry.

Za britansko pevko in voditeljico Katy Perry ni nič nemogoče. Če si česa želi, bo to tudi storila, zato ne bo presenečenje, če se bo v prihodnosti odločila za umetno oploditev ali pa celo našla moškega, s katerim bo zanosila. Za avgustovsko številko glasbene revije Rolling Stone, katere naslovnico krasi, je spregovorila o načrtih, da bi postala mati, in povedala, da je njena želja po otrocih tako velika, da si ga želi z moškim ali kar brez njega.

»Ne potrebujem moškega,« je odkrito priznala. »Smo leta 2014! Živimo v prihodnosti, ničesar ne potrebujemo. Mislim, da mi ne bo treba, ampak bom še videla. Nič nimam proti moškim. Rada jih imam, ampak obstaja še druga možnost, če pač ne bo nekoga ob meni.« Pevka, ki ji je preboj na glasbeno sceno uspel z uspešnico I Kissed A Girl, ne namerava čakati na pravega, temveč bo usodo vzela v svoje roke. Vendar zdaj še ni pravi čas za materinstvo, saj zaradi natrpanega urnika in predvsem turnej nima časa, zato bo počakala, da se bo njeno življenje malce umirilo. »Vidim, da je moja sestra popolnoma predana svojemu otroku, 24 ur na dan,« je pojasnila. »Njena deklica je zelo pazljiva, zaveda se vsega, zelo je samozavestna, lepa in srečna. Otroka hočem imeti, ko bo čas pravi, to pa ne bo še najmanj dve leti, mogoče ga načrtujem čez pet let, vendar takrat moram biti sposobna osredotočiti se nanj stoodstotno. Res ga nočem vzeti s seboj na turnejo, dokler ne bo star vsaj pet let.«

V intervjuju je govorila tudi o ločitvi od Russlla Branda, s katerim se je poročila leta 2010, že po 14 mesecih pa se je njuna zakonska sreča končala. »Ločitev je bila zame čustveno zelo travmatična. Takrat so umrle sanje. Zdelo se mi je, da živim kot v pravljici, vendar resničnost ni bila takšna.« A več ni hotela povedati, saj je od takrat minilo že veliko časa, hkrati pa z obujanjem preteklosti noče vzbujati pozornosti. Po ločitvi se je dve leti sestajala z Johnom Mayerjem, nato pa si je poskušala poiskati ljubezen oziroma bodočega očeta svojega otroka na internetu. 

Deli s prijatelji