NUDILA POMOČ

Kate ni nikoli dolgčas, šla je nazaj v šolo

Objavljeno 02. december 2017 16.45 | Posodobljeno 02. december 2017 16.45 | Piše: U. S.

Princ William je na Finskem, njegova žena Kate se kratkočasi z mamo. Vojvodinjin urnik je poln, med drugim je obiskala londonsko osnovno šolo.

Medtem ko je princ William na uradnem obisku na Finskem, kjer je med drugim igral hokej na ledu, njegova noseča žena Kate in otroka princ George in princesa Charlotte niso sami, družbo jim dela njena 62-letna mama Carole Middleton. Dami so opazili, ko sta se skupaj odpeljali iz Kensingtonske palače, za volanom je sedela Kate, takoj za petami, torej za avtomobilom, so se v drugem vozilu peljali varnostniki.

Kate ljubezen do vrtnarjenja prenaša na svoja otroka.

Bilo je le nekaj ur potem, ko je bila Kate na obisku v osnovni šoli Robin Hood na jugozahodu Londona, kjer so ji otroci in učitelji pokazali svoj vrt. Kate je fantom in dekletom pomagala posaditi nekaj čebulic, ki se bodo spomladi razrasle v prečudovite narcise, še prej pa jih je nagovorila in med drugim opisala svoje otroštvo. »Tako lepe spomine imam na vrt, kjer sem preživela veliko časa, in to hočem tudi za svoje otroke,« je povedala Kate, ki je navdušena nad vrtnarjenjem in je otrokom zaupala, da so ji zelo ljube sončnice. »Vesela sem, da sem vas spoznala, zahvaljujem se vsem otrokom, ki so mi pokazali, kako vrtnarijo. Krasno je videti, kaj vse počnete. In upam, da boste imeli lepe spomine na te trenutke, ko ste iskali žuželke in sadili rože.« Med drugim so ji pokazali dom za žuželke, ki so mu nadeli ime Buginghamska palača, kar se je Kate zdelo super: »Žuželke so lahko srečne, ker imajo tako imeniten dom,« jih je pohvalila. 

Deli s prijatelji