BREZ NAJEMNINE

Kate (29) in William (29) živita v Kensingtonski palači

Objavljeno 19. julij 2011 15.30 | Posodobljeno 19. julij 2011 15.30 | Piše: Mo. S.

Stanovanje naj bi bilo le začasno, saj je premajhno za načrtovano družino

Kate in William sta se preselila
Britanski vojvoda William (29) in njegova žena imata končno svoje stanovanje v Londonu, piše Daily Mail. Izbrala sta si »skromen« apartma v Kensingtonski palači, kjer je William živel s svojo mamo, princeso Diano, ki je umrla leta 1997.

Stanovanje menda ni prav nič luksuzno, nasprotno, še pred kratkim naj bi imelo težave z azbestom, električna napeljava pa naj bi bila dotrajana in zato nevarna. Vojvodinja Catherine (29) se je s pomočjo moža odločila, da bo staro stanovanje zaživelo na novo, zato sta mladoporočenca zaposlila kar nekaj delavcev, ki so njun novi dom spremenili v modernejše prebivališče.

Kljub temu britanski mediji namigujejo, da je to stanovanje le začasno, saj naj bi bilo za družino, ki so jo želita ustvariti, občutno premajhno. Seveda stanovanjce uporabljata brez plačevanja najemnine, tako kot vsa kraljeva družina.

Ker je William pilot v Angleseyju v Walesu, s Kate veliko časa preživita v najeti podeželski hiši, sicer pa sta do zdaj živela v apartmaju v Clarence Housu, ki si ga William deli še z bratom Harryjem (26).

Deli s prijatelji