LEPA ZVEZDNICA

Julia spet najlepša

Objavljeno 21. april 2017 17.35 | Posodobljeno 21. april 2017 17.36 | Piše: T. P.

Robertsovi so laskavi naziv prisodili že petič, kar je rekord. Z lento najlepše lahko izziva najlepšega prijatelja Clooneyja.

Georgeu Clooneyju bo pomahala pred nosom. Kot biku z rdečo zastavico.

Zrcalce, zrcalce na steni, povej, katera najlepša v deželi je tej?« se je spraševala kot zlobna, a omamno lepa kraljica v filmski priredbi Sneguljčice. Na filmskem platnu je njeno lepoto sčasoma zasenčila pastorka, kar je v resničnosti ni doletelo. Julia Roberts je namreč najlepša na svetu. Tako so vsaj izbrali v reviji People Magazine, ki je hollywoodsko zvezdnico letos že petič okitila z laskavim nazivom. Štela jih je komaj 23, ko se je kot očarljiva prostitutka v filmu Čedno dekle za vselej zapisala v naša srca. In se tedaj z rdečkastmi kodri, srnjimi očmi in nasmehom, ob katerem se stopi še tako hladno srce, zableščala z naslovnice revije People kot najlepša na Zemlji. Nato je omamni naziv ubranila še v letih 2000, 2005, 2010 in zdaj, 2017., le pol leta pred srečanjem z abrahamom, kot edina, ki jo je revija petkrat posadila na lepotni prestol. »Izjemno sem počaščena,« se je odzvala krasotica, ki komaj čaka, da bo to lahko malce bahavo potisnila pod nos dobremu prijatelju Georgeu Clooneyju, ki je bil najlepši le dvakrat. »To bom omenila na božični čestitki za Clooneyjeva,« se je malce pošalila.

Julia je prekosila vrsto prelepih mlajših igralk, zasenčila je tudi lansko zmagovalko Jennifer Aniston, ki ima kot Michelle Pfeiffer že dva lepotna naslova. »Mislim, da sem trenutno na svojem vrhuncu. Cvetim,« je dejala Robertsova. In mnogi se očitno strinjajo. 

Deli s prijatelji