SNELA POROČNI PRSTAN

Ji bo uspelo rešiti tretji zakon?

Objavljeno 03. december 2017 14.41 | Posodobljeno 03. december 2017 14.42 | Piše: T. P.

Po dveh letih sreče si je Jennie Garth že snela poročni prstan. Z Davom še nista odpisala njunega odnosa.

Spoznala sta se na zmenku na slepo. Foto: Instagram

Trojka naj bi bila pravljično število, zaradi česar mnogi trdijo, da ti bo, če ti v prvo in drugo spodleti, v tretje vendar uspelo. A zagotovil ni, česar se Jennie Garth, ki ji je slavo prinesla nekdaj priljubljena serija 90210 Beverly Hills, uči na boleč način. Kajti čeprav sta se odvrteli komaj dobri dve leti, odkar je Davu Abramsu obljubila večno ljubezen in zvestobo, sta z možem številka tri naletela že na tako velikanske prepreke, da sta snela poročni prstan in zaživela ločeno. A nekje v njima vendar še tli upanje, da jima bo nesoglasja, ki so ju razdružila, morda vendar še uspelo premostiti. Zato še nista zagnala ločitvenega kolesja.

Še se ljubita

V vlogi žene se je prvič preizkušala že kot 22-letna mladenka, a je njena zakonska idila z Danielom B. Clarkom razpadla že po dveh letih. Precej dlje je vztrajala ob strani stanovskega kolega Petra Facinellija, ki mu je v 11 letih zakona povila tri hčerke, toda tudi z njim ji ni bila dana večnost, saj sta 2012. podpisala ločitvene papirje. Toda temu navkljub Jennie čez ljubezen ni naredila križa, temveč dobri dve leti pozneje, decembra 2014, odšla na zmenek na slepo. In z njim, tako se ji je vsaj tedaj zdelo, zadela žebljico na glavico. Med njo in Davom se je nemudoma spletla močna vez, ki sta jo že po nekaj mesecih ovenčala z zaroko in poleti 2015 stopila pred oltar. A čeprav naj bi besede o ljubezni mislila resno in v njih verjameta še danes, jima življenje pod skupno streho vseeno ne gre dobro od rok. »Še vedno se ljubita, a ne živita več skupaj,« je povedal vir, njun vsaj začasni razhod pa je tudi že potrdil igralkin predstavnik.

Zakonsko življenje niso le smeh, sreča in brezskrbnost. Zahteva tudi prilagajanje in trdo delo, vsaj če zakonca želita, da jima dolgoročno uspe. Česar sta se počasi začela zavedati trenutno razdružena zakonca. »Na vsakem odnosu in zakonu je treba graditi in delati. Jennie in Dave nista izjema. Resnično se trudita, da bi jima na koncu uspelo,« je povedal vir in dodal, da čeprav se svetlolaska zdaj ogromno posveča sebi in svojim hčerkam, sta, morda malce v prazničnem duhu, več časa ponovno začela preživljati tudi Jennie in Dave, v upanju, da spet najdeta skupni jezik in dočakata svoj srečni konec.  

Deli s prijatelji