MENJAVA KARIERE

Jerry Seinfeld bo raper

Objavljeno 27. januar 2013 16.20 | Posodobljeno 26. januar 2013 22.42 | Piše: E. B.

Priljubljeni ameriški komik sodeluje z Walom, projekt pa je že navdušil Seinfeldovo ženo Jessico.

Sloviti komik Jerry Seinfeld se je preizkusil še kot raper! K sodelovanju ga je namreč povabil priljubljeni Wale, Seinfeld pa je z novim projektom menda naravnost navdušil ženo Jessico.

Ta je namreč velika oboževalka ameriškega glasbenika in ima prav vse njegove plošče. »Wale je ženin najljubši izvajalec. On je všeč njej, jaz njemu, ona meni in krog je tako nekako sklenjen,« se je pošalil Seinfeld in potrdil, da bi za ljubezen svojega življenja tudi zapel. No, pravzaprav bo govoril, je napovedal, kar je za 58-letnega šaljivca brez dvoma mačji kašelj, kot je povedal v intervjuju z DJ Omego: »Z besedami znam opletati, tako da sem mu povedal, da bom jaz pač govoril, on pa naj to vse skupaj vplete v glasbo. Bilo je odlično! Tudi Jessica je navdušena. Res zanimivo, ona je vanj, on je vame, jaz sem vanjo, skupaj živiva, pa sem šele zdaj izvedel, da ji je všeč Wale! No, upam, da ji bo všeč tudi naslednja plošča.«

Mimogrede, Walu, 28-letnemu raperju nigerijskega rodu, ki je prvi album posnel 2009., se letos nasmiha tudi prvi grammy za najboljšo rapersko skladbo. Jerry Seinfeld je posnel devet epizod ene najbolj priljubljenih nanizank vseh časov, imenovane po njem: NBC naj bi mu ob koncu, bilo je leta 1998, ponujal neverjetnih pet milijonov dolarjev za epizodo v deseti sezoni, a je zavrnil ponudbo in se raje posvetil stand-up komediji ter se odpravil na turnejo po ameriških odrih. Zadnja leta snema le bore malo, občasno gostuje v kateri nadaljevanki, še redkeje v filmu, najraje pa preživlja čas z 42-letno ženo in tremi otroki.

Deli s prijatelji