LOČITEV NA VIDIKU?

Jennifer in Justin ne živita več skupaj

Objavljeno 18. december 2017 12.26 | Posodobljeno 18. december 2017 12.27 | Piše: A. J.

Anistonova je ostala v Los Angelesu, Theroux je odšel v New York. Par preživlja krizo v zakonu, prijatelji menijo, da se bliža ločitev.

Ločitev od Pitta leta 2005 jo je grozno prizadela, še ene, pravijo prijatelji, ne bo preživela. FOTO: Reuters

Leta je trajalo, da se je lepa Jennifer Aniston pobrala po ločitvi od Brada Pitta, s katerim sta si bila v srečnih časih kot usojena, in našla novo ljubezen. Videti je bilo, da ji Kupid kar ne privoščiti sreče v ljubezni, kljub lepoti in uspešnosti se ji je ta nasmehnila šele leta 2010 med snemanjem filma Odklop, ko je med njo in Justinom Therouxom, ki ga je poznala še iz snemanja filma Tropska vročica leta 2007, preskočila iskrica. A ta je zdaj, komaj dve leti po poroki, dokončno ugasnila, pravijo prijatelji slavnega para. Kaj se v resnici dogaja? Če gre verjeti ljudem, ki ju dobro poznajo, par trenutno preživlja hudo krizo. Odselila sta se vsak v svoje stanovanje, Jen je ostala v Los Angelesu, medtem ko je Justinu bolj všeč svetovljanski New York. »Jennifer psihično ne bo preživela še ene ločitve. Počilo ji bo srce in ne bo prenesla sramote,« pravi prijatelj 48-letne igralke.

Jen in Justin sta začela hoditi leta 2011, leto pozneje sta zvezo še utrdila z zaroko. Danes 46-letnik je svoji izbranki nataknil zaročni prstan za svoj 41. rojstni dan, 10. avgusta 2012. »Justin Theroux je imel čudovit rojstni dan, prejel je izjemno darilo, ko je njegovo dekle Jennifer Aniston sprejelo njegovo snubitev,« je takrat sporočil igralčev predstavnik za stike z javnostmi. Po zaroki je par iz neznanih razlogov zavlačeval s poroko. Kar tri leta so njuni oboževalci nestrpno čakali, da bosta zakorakala pred oltar, a se je vsaka novica na to temo, ki se je pojavila v medijih, kmalu izkazala za lažno. Poročila sta se šele 5. avgusta 2015.

Dve leti po obljubah večne zvestobe se zdi, da se je njuna skupna pot iztekla. Jennifer ostaja v sončnem Los Angelesu, Justin pa, kadar ni na snemanjih svojega novega filma v Montrealu, stanuje stanovanju v Greenwich Villageu v New Yorku, saj sovraži plehkost mesta sanj, ki ga njegova žena obožuje. Jen pa ne mara New Yorka, saj se ji zdi, da je tam preveč gneče, poleg tega jo moti vreme. Zaživela naj bi narazen zaradi nenehnih govoric o njegovi nezvestobi in ugibanj o tem, ali je Jen končno le noseča. »Kot da je greh biti ženska ali par brez otrok,« je v nekem intervjuju dejala Anistonova.

Za Jennifer so se zapleti v ljubezenskem življenju začeli po ločitvi od enega najlepših in najboljših hollywoodskih igralcev Brada Pitta. Ta jo je leta 2005 zapustil zaradi Angeline Jolie, v katero se je zaljubil na snemanju filma Gospod in gospa Smith. Če gre verjeti govoricam, Jen Brada še leta ni mogla pozabiti. Tudi ko ji je končno uspelo narediti korak naprej, jo je smola v ljubezni še kar spremljala. Razšla se je tako z igralcem Vinceom Vaughnom kot tudi glasbenikom Johnom Mayerjem. »Ne želi si, da bi propadla tudi ta zveza, strah jo je, da bo na stara leta sama, vendar se zdi, da ni za kompromise,« je medijem zaupal neimenovani vir.

Deli s prijatelji