ŽALOVANJE

Jennifer Garner dve leti po ločitvi še ni bila na zmenku

Objavljeno 01. december 2017 10.09 | Posodobljeno 01. december 2017 10.09 | Piše: T. P.

Igralki niti samski stan ni pogodu. Ben Affleck v romanci z Lindsay Shookus.

Minili sta že več kot dve leti, odkar je junija 2015 razpadel njen 10-letni zakon z Benom Affleckom, ki so ga končale govorice o igralčevi aferi z varuško in njegove težave z alkoholom ter kockanjem. A čeprav se lahko​ Jennifer Garner in Ben pohvalita kot eden redkih zvezdniških parov, ki se po ločitvi nista zapletla v vojno z blatenjem in obtoževanjem ter zavoljo otrok ostajata prijatelja, lepotica še ni pripravljena obrniti novega lista in nakloniti ljubezni nove priložnosti.

»Življenja, ki ga živim, ne bi izbrala ne zase ne za moje otroke.«

Hollywoodski lepotec je, čeprav naj bi mu, ko ga je Jen zaradi nezvestobe vrgla skozi vrata, zlomila srce, že pogumno zaplaval v ljubezenske vode in toplino našel v objemu svetlolase producentke Lindsay Shookus. Nasprotno pa Jennifer na novega moškega v svojem življenju noče še niti pomisliti. »Od ločitve še nisem bila na zmenku. To me še ne zanima. Prijatelji me želijo spečati s kom, a se jim le zahvalim in odklonim,« priznava zvezdnica, ki pa ji niti samski stan ni pogodu.

»Življenja, ki ga živim, ne bi izbrala ne zase ne za moje otroke. Sama se ne bi odločila za samski stan ali za položaj, v katerem sem,« iskreno pravi in priznava, da se z vso zmešnjavo, v katero se je spremenilo njeno nekdaj tako urejeno in skoraj idilično življenje, še sooča in jo poskuša predelati. A to bo zdaj morda postavila malce na stranski tir, vsaj za praznično obdobje, ki ga z Benom preživljajo kot družina: skupaj so namreč preživeli večerjo na zahvalni dan, skupaj bodo praznovali tudi božič in novo leto. 


Deli s prijatelji