ZALJUBLJENA

Jennifer (42) je preresna, Justin (40) se ne bo poročil

Objavljeno 18. avgust 2011 10.56 | Posodobljeno 18. avgust 2011 10.56 | Piše: N. M.

Kljub zlobnim jezikom sta še vedno neločljiva

Jennifer Aniston in Justin Theroux, zaljubljena še vedno, zibala pa (še) ne bosta

Po začetnem viharju romance med njima in javnega razkazovanja naklonjenosti sta Jennifer Aniston (42) in Justin Theroux (40) še vedno videti zelo zaljubljena.

Ampak njuna cvetoča veza naj ne bi bila tako cvetoča, pravijo njuni bližnji. Predvsem Justinovi prijatelji so mnenja, da Jen z resnostjo zveze malce pretirava. Justin naj ne bi bil tip, ki bi se rad poročil, kar lahko sklepamo iz njegove 14-letne zveze s Heidi Bivens (35), ki se ni končala s poroko.

»Lagal je Heidi in ji zlomil srce, lahko bi bil bolj iskren in ji povedal, da se je zaljubil v drugo,« trdi skladatelj Craig Wedner (42), ki s parom prijateljuje.

Preveč sta si različna

»Tudi njuna karierna pot in ambicije se razlikujejo. On ni tak moški, ki bi si ga lahko ženska prisvojila,« komentirajo prijatelji. Njuni veliki poznavalci pravijo (le kaj bi človek brez prijateljev), da njuno razmerje ne bo trajalo dolgo, saj se menda prevelike razlike med pridno igralko in porednim scenaristom že kažejo.

»Jen je popolno nasprotje Justina, ona je malibujska ženska, zasvojena z nakupovanjem in željo večno ostati mlada, medtem ko Justinu veliko pomeni umetnost,« je dodal eden iz nepregledne množice dobro obveščenih virov.

Mogoče poroka vseeno bo

Ampak kljub očitnim razlikam v javnosti še vedno delujeta kot neločljiv par. Namiguje se tudi, da je Jen noseča in da poroka vseeno ni daleč.

»To je človek, s katerim se želim postarati,« je že pred časom izjavila do ušes zaljubljena Jennifer.

Deli s prijatelji