RAZKRIVA

Je Hrvatica res zvabila v posteljo zvezdnika Reala?

Objavljeno 30. julij 2014 13.55 | Posodobljeno 29. julij 2014 12.41 | Piše: P. J.

Hotela se je pobotati z Dinom in mu je priznala prešuštvo.

Nives je pela, naj jo vzamejo v Brazilijo.

Hrvaška pevka Nives Celzijus je v svoji avtobiografiji Gola resnica 2 razkrila, kaj je bil razlog za ločitev od znanega nogometaša Dina Drpića, s katerim ima sina Leona in hčerko Taišo. Napisala je, da je mož ugotovil, da ga je varala z njegovim nogometnim kolegom. Čeprav ni razkrila, za koga gre, nekateri menijo, da gre za Samija Khedira ali Mesuta Özila.

»Zakon Nives Celzijus je razpadel zaradi zvezde madridskega Reala, a se ne ve zaradi koga točno. V igri sta Sami Khedira ali Mesut Özil. Kar štiri leta se je Nives videvala z ljubimcem. Njen partner je v Real Madrid prišel kot velika okrepitev iz bundeslige in je musliman. Njuna zveza je prišla v javnost, ker jo je on menda predstavil celotnemu moštvu,« je dejal vir, ki še razkriva, da je Nives spoznala ljubimca v Budimpešti.

Zvezdnik naj bi bil Nives tri leta pošiljal ljubezenska sporočila, razmerje pa sta začela, ko je njen zakon zašel v težave. Ko se je pozneje skušala z Dinom pobotati, mu je priznala, da ima ljubimca, to pa je bilo za Dina preveč.

Deli s prijatelji