RAZKRITO

Janet potrdila poroko z bogatim Katarcem

Objavljeno 28. februar 2013 22.31 | Posodobljeno 28. februar 2013 22.33 | Piše: K. C.

Janet Jackson se je poročila že lani, a je dogodek prikrila javnosti.

Janet Jackson je dolgoletna ljubiteljica krzna

Najbolj znana sestra kralja popa Janet Jackson je dolgo varovala zasebno skrivnost. Ta teden pa je končno priznala, da se je poročila s svojim bogatim partnerjem Wissamom Al Mano. Veliki dogodek je bil že leta 2012.

Novico, ki zanjo to več ni, je javnosti sporočila na svoji spletni strani. Govorice o ekstravagantni poroki preprosto niso resnične, sta zakonca zapisala v uradni izjavi. »Lani sva se poročila na mirni, zasebni in lepi poroki.« Poročnih daril ni bilo, namesto tega sta sama prispevala nekaj denarja »svoji najljubši dobrodelni organizaciji«, ki pomaga otrokom v stiski. V izjavi sta še prosila medije, naj spoštujejo njuno zasebno življenje in jima dovolijo mirno uživati v skupni sreči.

Ob božiču so se razširile govorice, da sta 46-letna Janet in 37-letni Wissam zaročena. Mediji so navajali, da bo njuna poroka razkošna, zgodila pa naj bi se spomladi v Katarju, od koder prihaja ženin. Za poročno slavje naj bi porabila vrtoglavih 20 milijonov dolarjev, kar je za njune globoke žepe sicer le malenkost. Njuni sreči naj bi prisostvovalo kar 500 povabljencev in vsak naj bi prejel drago uro prestižne znamke Rolex, med njimi naj bi bili številni zvezdniki, predvsem iz glasbenega sveta. A z vsem tem ni bilo nič, saj sta se medtem, kot kaže, že poročila na zasebnem obredu, ob pisanju časopisov pa sta se gotovo prijetno zabavala.

Al Mana je konec lanskega leta, ko je par verjetno že bil poročen, za arabsko izdajo revije Harper's Bazaar o ljubezenski zvezi z Janet dejal: »Srečen sem lahko, ker sem v zvezi s svojo sanjsko žensko.« Niti pevka ni skrivala svoje sreče, saj je potrdila, da ju povezujejo močne vezi. Mediji so takrat poročali še, da si zaljubljenca želita otroka. Skupaj sta od leta 2010.

To je že tretji zakon za Michaelovo mlajšo sestro. Najprej se je leta 1984 poročila s pevcem Jamesom DeBargeem, med letoma 1991 in 2000 pa je bil njen mož plesalec René Elizondo mlajši. Tudi s slednjim sta poroko nekaj časa skrivala pred mediji. 

Deli s prijatelji