LOČITEV

Ima že 18 let mlajšo

Objavljeno 06. december 2015 12.44 | Posodobljeno 06. december 2015 12.45 | Piše: T. P.
Ključne besede: Kate Beckinsale

Igralka Kate Beckinsale se je po enajstih letih zakona razšla z režiserjem.

Pričesko ji je uredila Sascha Breuer.

Kot se je začelo, tako naj se tudi konča. Kajti medtem ko je ljubezenska strelica udarila Kate Beckinsale in Lena Wisemana pred 12 leti, ko je ona v filmu Podzemlje prevzela nosilno vlogo vampirske vojščakinje, ki se pod Lenovo režijsko taktirko bori proti volkodlakom, tako se je njuna ljubezen v iztekanju snemanja petega filma iz franšize zdaj tudi izpela. Toda četudi je zvezdnica čakala, da konec tega meseca posnamejo še zadnji prizor in šele nato odpre vprašanje ločitve, njen menda že odtujeni mož žal ni bil enako diskreten, saj so ga v zadnjem mesecu že trikrat opazili v družbi brhke manekenke. »Kate boli, da ni diskreten, saj še nista našla časa, da bi se pogovorila o ločitvi. A prosila ga je le za to. Za obzirnost in malo takta,« je izdal vir. Ker je v luči njegovih zmenkov in dejstva, da se na rokah zakoncev ne blešči več poročni prstan, privrelo na dan, da naj bi se nekdanja golobčka že pred nekaj meseci razšla.

Očitno je odklenkalo še enemu zvezdniškemu zakonu. A naj ne bi šlo za tretjo osebo, vročekrvne izpade ali oblike odvisnosti, nič škandaloznega, ampak naj bi se drug od drugega preprosto postopno oddaljila. »Še vedno sta v prijateljskih odnosih, in kadar sta oba v Los Angelesu, se še vedno družita. Preprosto sta se oddaljila, svoje pa so zahtevale tudi njune delovne obveze. Drama ni v Katinem slogu,« pravi vir in pridaja, da nista le v trenutku hipnega vzgiba odkorakala od 11 skupnih let, ampak sta sprva poskušala zakrpati odnos. »A namesto vnovič vzpostavljenega sožitja sta zapadla nazaj v stare razvade in se prepirala.«

Po ločenih poteh naj bi zakorakala že pred nekaj meseci, toda ločitev vseeno še ni bila na mizi. Zvezdnica je namreč želela počakati na konec snemanja ter se nato v celoti posvetiti vprašanju, kako naprej. Prelomnih odločitev namreč ni želela sprejeti prek telefonskih pogovorov, ampak se o vsem pogovoriti na štiri oči. In tudi zaradi tega so nekateri njuni znanci menili, da zagon ločitvenega kolesja ni nujen. Kar pa se je morebiti malce spremenilo zaradi Lenovega videvanja z 18 let mlajšo manekenko CJ Franco. Toda kakor koli se bo že izšlo, v eni točki se vsekakor strinjata. Najpomembnejša je Katina hčerka Lily Mo, ki se ji je rodila v razmerju z Martinom Sheenom, a je v Lenovih očeh vseeno kot njegovo meso in kri. »Zanj je najpomembnejša Lily. Svojo posvojenko ljubi in si želi le tega, kar je zanjo najboljše,« podobno kot Beckinsalova želi, da se ne glede na njena nesoglasja z Lenom deklica vedno in vselej čutiti ljubljeno in varno. 

Deli s prijatelji