EKSTREMISTKA

Igralka zaužije le tri žlice riža na dan

Objavljeno 23. april 2017 22.22 | Posodobljeno 23. april 2017 22.24 | Piše: A. P.

Zvezdnica iz Južne Koreje vzdržuje vitko postavo s strogo dieto.

Zvezdnica je obsedena s svojim videzom. Foto Instagram

Priljubljena korejska igralka Lee Tae-Im si je z lepoto in talentom prislužila status zvezdnice, a vendar je cena, ki jo plačuje za slavo, zelo visoka. To je nedavno potrdila z zelo skrb vzbujajočo izjavo, da poje le tri žlice riža na dan, da ne bi izgubila vitke postave. Prej je navduševala predvsem s svojimi oblinami in zdravim videzom, no, po nastopu v televizijski oddaji pa je postalo očitno, da je postala skoraj koščena. Mlada lepotica je priznala, da se je v zadnjih šestih mesecih vrgla v strogo dieto, ki ji močno omejuje količino zaužite hrane. Za tako skrajni režim naj bi se odločila po nedavnem skupinskem fotografiranju z igralkama Park Han-Byul in Lee Chae-Young, ki naj bi bili v bistveno boljši telesni kondiciji od nje. 
»Z njima sem se slikala in njuni telesi sta bili popolnoma skladni. Začela sem se sramovati lastnega telesa, nerodno mi je bilo stati ob njiju. Tako sem bila razburjena, da sem začela jokati,« je priznala Lee.

Priznala je, da njena dieta ni zdrava, in je celo pozvala ljudi, naj ne sledijo njenemu zgledu. Kljub temu se ji ne zdi narobe, da se sama odreka hrani. Ne nazadnje je igralka, biti mora lepa pred kamerami, od tega živi, za to bo storila vse. No, njenim oboževalcem se vse skupaj ne zdi tako preprosto. Pravijo, da je videti bolna, stanje pa bi se ji lahko še poslabšalo, če se ne bo odgovorno vedla do lastnega telesa. Priznala je, da jo na suhost opozarjajo tudi prijatelji in kolegi. »Nekega dne je prišel k meni naš veliki zvezdnik Oh Chang Suk in rekel, da sem zelo presuha. Takrat sem mu prisluhnila in dodala dva ali tri kilograme,« je dodala Lee. To je dosegla tako, da je količino zaužite hrane povečala na šest žlic. 

.

Deli s prijatelji