SKRIVA ZASEBNOST

Igralec v življenju imel le eno dekle

Objavljeno 06. april 2017 19.22 | Posodobljeno 06. april 2017 19.24 | Piše: T. P.

Zvezdnik filma Socialno omrežje pravi, da se je videval samo z Anno Strout.

Sprememba statusa na profilu na facebooku: Postal sem oče! To bi lahko, vsaj če ne bi svoje zasebnosti že ljubosumno skrival, te dni objavil ameriški igralec Jesse Eisenberg, ki mu je vloga ustanovitelja Facebooka Marka Zuckerberga prinesla nominacije za oskarja, zlati globus in bafto. Kajti četudi ni nikoli niti z besedico omenil, da je njegova ljubezen z dolgoletnim dekletom Anno Strout obrodila sad – šepet o nosečnosti je tiho zakrožil minulo jesen –, kot tudi še ni potrdil novice, da ju je to pomlad obiskala štorklja, so mladi par že opazili, da se naokoli ne potika več v dvoje, ampak v troje. Z vozičkom z novorojenčkom, po nekaterih virih sinčkom.

Zvezdnik nikoli ni razpredal o svojem ljubezenskem življenju. Tudi ker se ni videl primernega za dajanje ljubezenskih nasvetov, saj mu je v vseh 33 letih le ena ogrela srce. Rjavolasa Anna, s katero ga je povezala kupidova puščica leta 2002. In četudi sta desetletje pozneje razmerje razdrla ali pa ga vsaj postavila na stranski tir, da bi se kodrolasi zvezdnik lahko osredotočil na kariero, ki je začela cveteti, naj ne bi do dne, ko sta se z ljubljeno vnovič povezala, v svoje življenje spustil nobene druge. »V življenju sem imel le eno dekle. Z nobeno drugo nisem bil niti na zmenku,« je dejal zvezdnik, četudi se je šušljalo, podkrepljeno s fotkami paparacev, da je med ljubezenskim premorom ljubimkal z Mio Wasikowsko, s katero sta leta 2013 združila moči pri filmu Dvojnik. Toda najsi sta se z Mio vdala privlačnosti ali ne, očitno mu je bilo namenjeno znova pristati s Stroutovo.

Jesse priznava, da je svet sedme umetnosti precej sebičen, njegovi glavni zvezdniki – igralci – pa nečimrni in zaverovani vase. »A prihajam iz družine učiteljev, morda se mi tudi zato zdijo zanimivi tisti, ki življenje posvetijo temu, da pomagajo drugim,« delček pa je želel prispevati tudi sam. S prostovoljnim delom v zavetišču za tiste, ki pobegnejo domačemu nasilju. In prav tam ga je usoda pred dvema letoma znova povezala z Anno, saj je pomagal v zavetišču, katerega direktorica je njena mama. In očitno je bilo dovolj le vnovično snidenje, da so se spet vnele nekdanje iskre. Očitno za vse življenje, saj so zdaj postali družina. 

.

Deli s prijatelji