LAŽI

Hugh Hefner brani ugled žrebca

Objavljeno 28. julij 2011 11.41 | Posodobljeno 28. julij 2011 11.41 | Piše: I. P.

Crystal laže, nisva seksala samo 2 sekundi

Hugh Hefner s svojo nekdanjo zaročenko Crystal Harris

Crystal (25) laže, vztraja Hugh Hefner (85), potem ko je njegova bivša zaročenka izdala posteljne skrivnosti. Mladenka je namreč medijem izdala, da seks z njim traja dve polni sekundi.

Omadeževano ime

Playbojev mogotec brani svoj ugled, na twitterju zatrjuje, da Crystal trosi laži. Koliko sekund več zdrži veliki magnet številnih nepremožnih deklet pri eni najbolj prvinskih dejavnosti, pa Daily Mail ne poroča.

Crystal ima rada ženskarje

Po razhodu so Crystal pripisovali mečkanje posteljnine s sinom dr. Phila (ki je zaslovel s svojimi terapevtskimi napotki pri gospodični Oprah Winfrey), Jordanom McGrawom, s katerim so jo ujeli v New Yorku v nekem baru. People magazin poroča, da sta bila tam še z dvema ženskama na pijači več kot eno uro. Crystal je baje med tem neskončno uživala, saj se je glasno smejala in veselje zalivala z mojitom. Ko sta se prijateljici prepričali, da bo Crystal zmogla naprej sama z Jordanom, sta se poslovili in menda ju kasneje sploh nihče ni pogrešal.

Sicer pa je Jordan znan kot velik ... častilec ženske lepote. V svojem imeniku ima naslove mnogih manekenk, Brande Roderick, Izabelle St. James, Tine Marie Jordan, Holly Madison, Bridget Marquardt in Kendre Wilkinson.

Ali so Crystaline trditve resnične ali ne, presodite sami, kajti punca je z vsemi žavbami namazana.

Deli s prijatelji